Εξιτήριο και για τον Κάρολο μετά την επιτυχημένη επέμβαση (Video)

Ο Βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο μετά από χειρουργική επέμβαση για υπερπλασία προστάτη, λίγες ώρες αφότου η πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Ο Κάρολος πέρασε τρεις νύχτες στην Κλινική του Λονδίνου μετά την εισαγωγή του την Παρασκευή, κι έφυγε σήμερα από το νοσοκομείο λίγο αφότου η βασίλισσα Καμίλα εθεάθη να χαμογελά σε ένα μαύρο αυτοκίνητο Audi καθώς πήγαινε να επισκεφτεί τον Βασιλιά για τέταρτη φορά.

BREAKING: King

Charles has been seen leaving hospital after his prostate treatment

More: https://t.co/IkYaAg6WYP

Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/tsjhtEgO7r

Sky News (@SkyNews) January 29, 2024

Η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, είχε επίσης εισαχθεί στην Κλινική του Λονδίνου ένα δεκαπενθήμερο νωρίτερα για μια επέμβαση στην κοιλιά, ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα». Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

NEW: King Charles has left hospital after his surgery.
He did not reply to questions about how he is feeling.
He will stay in London tonight as he continues his recuperation. pic.twitter.com/0YVlfKquS6

— Chris Ship (@chrisshipitv) January 29, 2024

Η ακριβής φύση της χειρουργικής επέμβασης δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά είναι σαφές ότι η πριγκίπισσα Κέιτ θα χρειαστεί μήνες για να αναρρώσει πλήρως. Και το γεγονός αυτό συντηρεί τις φήμες για την σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετώπισε.

Η πριγκίπισσα έμεινε 13 μέρες στο νοσοκομείο και εκτιμάται, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ότι θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Επίσης ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει φροντίσει να μείνει μακριά από τα καθήκοντά του για αρκετό διάστημα, προφανώς για να βρίσκεται στο πλευρό της πριγκίπισσας.

Διαβάστε επίσης:

Σε θέσεις μάχης οι αγρότες – Γιατί βάζουν «φωτιά» στην Ευρώπη

Σε αυτές τις δυο πόλεις τα χρήματα του ταξιδιώτη έχουν μεγαλύτερη αξία (Video)

Πόσα (εκατομμύρια) βγάζει το χρόνο ο Ζελένσκι; Τι ξέρουμε για την περιουσία Πούτιν (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξιτήριο, Κάρολο, Video,exitirio, karolo, Video