Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Αλβανία η 40χρονη – Αμετανόητος παραμένει ο δράστης

Συντετριμμένοι συγγενείς, τα αδέλφια, αλλά και τα παιδιά της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι, την αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί.

Η άτυχη γυναίκα, που σκοτώθηκε από τον σύζυγό της με τουλάχιστον δέκα μαχαιριές, κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο χωριό Αλικοκ της Αλβανίας.

Ο δρόμος του χωριού γέμισε από κόσμο, ενώ αναγγελτήρια της κηδείας με τη φωτογραφία της γέμισαν τους τοίχους στο Αλικόκ. 

Εν τω μεταξύ, η δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του θύματος, στάθηκε στο σοκ

που έχουν υποστεί τα δύο της παιδιά, τα οποία προσπαθούν να συνειδητοποήσουν τι έχει συμβεί.

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρύζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους για την κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», ανέφερε.

Να τονιστεί πως ο φερόμενος δράστης, στην αστυνομία εμφανίστηκε απόλυτα κυνικός, περιγράφοντας τον τρόπο που την δολοφόνησε και δικαιολογώντας την αποτρόπαια πράξη του, με το ότι ζήλευε το θύμα του, γιατί θεωρούσε πως την απατούσε.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του δράστη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης:

Με ποινικό μητρώο φέρεται να είναι ο μοναχός με το ομοφοβικό σχόλιο στον Λάκη Γαβαλά – Τί σχολίασε ο γνωστός στυλίστας

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Έγινε στα 82 του ο πρώτος δισεκατομμυριούχος μουσικός στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κατερίνα Λέχου: «Ένιωθα ανασφαλής, ίσως για αυτό δεν έκανα παιδιά» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Μενίδι, Κηδεύτηκε, Αλβανία, 40χρονη – Αμετανόητος,gynaikoktonia, menidi, kideftike, alvania, 40chroni – ametanoitos