Κασσελάκης: Τα πρόβατα, τα αρνιά και τα … εμπόδια και η απάντηση στο «κάνε κάτι φίλε» στο Tik Tok

Ένα βίντεο στο Tik Tok από την περιοδεία του στη Θεσσαλία ανέβασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης δείχνοντάς μας κάποιες παράξενες καταστάσεις που έζησε εκείνος το επιτελείο του μεταξύ άλλων.

Το βίντεο ξεκινάει απρόσμενα με πρόβατα και αρνιά… να μπαίνουν στον δρόμο του αλλά καταλήγει με τον κ. Κασσελάκη να στέλνει ένα μήνυμα συσπείρωσης στους ψηφοφόρους.

Απαντώντας μάλιστα σε χρήστη του Tik Tok

που του σχολιάζει «Κάνε κάτι φίλε» ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι δεν αρκεί να αναθέτουμε στους άλλους την ευθύνη των προβλημάτων μας και έστειλε το μήνυμα ότι πρέπει «όλοι μαζί να προσπαθούμε». «Έλα και εσύ μαζί μου, γίνε εθελοντής στο isyriza.gr, μίλα στους φίλους σου», απάντησε.

Στο τέλος του βίντεο ο κ. Κασσελάκης αγκαλιάζει ένα σκυλάκι και αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργούμε τέλειες καταστάσεις αλλά να προχωράμε προς… το καλύτερο στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα.

Στο βίντεο απάντησε και σε μερικές άβολες ερωτήσεις που του έθεσαν οι χρήστες όπως «Ο άντρας μου είναι από Θεσσαλία. Γιατί ψηφίζει ακόμα Μητσοτάκη;.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη συνεχίζει την περιοδεία του στη Δράμα, Ξάνθη και Καβάλα.

@skasselakis

Περιοδεία στη Θεσσαλία!

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Διαβάστε επίσης:

Πυρά Πολάκη σε Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά» – «Μάθε του πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές» είπε στον Άδωνι

Πυρά Πολάκη σε Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά» – «Μάθε του πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές» είπε στον Άδωνι

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ: Επιστρατεύει ξεκάθαρα ψεύδη στην απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει ευελπιστώντας να μας πλήξει

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Tik Tok,kasselakis, Tik Tok