Τηλεθέαση εκπομπών: Στην κορυφή για τη Μεγάλη Τετάρτη το ματς του Champions League

H πρώτη πράξη των ημιτελικών του Champions League, η αναμέτρηση Μπορούσια Ντότμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία μετέδωσε απευθείας το Mega συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας και βρέθηκε στην κορυφαία θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου της Nielsen.

Παρεμφερή δυναμική είχε

και η δραματική σειρά «Οι ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους υπολογίστηκε σε μόλις 0,2% ή 18.000 τηλεθεατές.

Ο «Σασμός» του Alpha ήταν η τρίτη επιλογή της ημέρας και στην τέταρτη θέση πλασαρίστηκε το «Survivor» όμως με ορατή διαφορά δυναμικότητας..

Μια θέση πιο κάτω και με 20.000 τηλεθεατές λιγότερους από το ριάλιτι του Σκάι διακρίθηκε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Ακόμα και σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» έχει, όπως φαίνεται, «γκελ» και παραμένει «σημαία» του Star, φιγουράροντας στην έκτη θέση του Top 10 της ημέρας.

Κάτι η χθεσινή 24ωρη απεργία, κάτι η Μεγαλοβδομάδα και η κλιμάκωση της εξόδου των κατοίκων σε προορισμούς εκτός πόλεων με διαφοροποίηση στις τηλεοπτικές συνήθειες τους, από την έβδομη θέση και κάτω τα προγράμματα που ξεχώρισαν είχαν τηλεθέαση μικρότερη του 4,5%.

Η χαλαρότητα στη συμπεριφορά των τηλεθεατών αλλά και η διαφοροποίηση των προγραμμάτων λόγω του κατανυκτικού κλίματος των ημερών, το τηλεπαιχνίδι «The chase» με τηλεθέαση μόλις 3,6% κατάφερε να εξασφαλίσει πόστο στην λίστα με τις δημοφιλέστερες εκπομπές της Πρωτομαγιάς.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Ανατροπή στην κορυφή των προγνωστικών – Έπαιξαν ρόλο οι τεχνικές πρόβες

ΕΡΤ: Το ιντερνετικό ραδιόφωνο 2ο παραδοσιακά συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας

ΠΟΣΠΕΡΤ: Δόλιες μεθοδεύσεις χρεώνει στη διοίκηση της ΕΡΤ για την μη κάλυψη της Ακολουθίας του Νιπτήρος

Keywords
Τυχαία Θέματα