Acapulco P1: Νέος τίτλος… δια περιπάτου για Κοέγιο και Τάπια! (vid)

Τον δεύτερο τίτλο τους στο φετινό Premier Padel Tour πανηγύρισαν οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια, καθώς στέφθηκαν πρωταθλητές στο Acapulco P1. Ο Ισπανός με τον Αργεντινό επικράτησαν στον τελικό με… απρόσμενη ευκολία των Χούαν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν με 6-0, 6-4, μέσα σε μόλις 53 λεπτά.

Στο πρώτο σετ, το Νο1 στον κόσμο δίδυμο ήταν απολύτως καταιγιστικό, φτάνοντας άνετα στην κατάκτηση και των έξι γκέιμ. Στο δεύτερο μέρος, οι Λεμπρόν και Γκαλάν μπόρεσαν να ανασυνταχθούν,

δίχως όμως να απειλήσουν ποτέ με μπρέικ. Αντιθέτως, δέχθηκαν οι ίδιοι ένα σπάσιμο στο σερβίς τους, που καθόρισε την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Για τους Κοέγιο και Τάπια αυτός ο τίτλος έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θρίαμβό τους στο Qatar Major. Στον αντίποδα, οι Λεμπρόν και Γκαλάν έφτασαν κοντά, αλλά απέτυχαν να ρίξουν την αυλαία της συνεργασίας τους με ένα δεύτερο φετινό τρόπαιο, έπειτα από εκείνο στο Riyadh P1, στην έναρξη της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Στις γυναίκες, οι Κλαούντια Γένσεν και Τζέσικα Καστεγιό πέτυχαν έναν ιστορικό θρίαμβο, κατακτώντας τον πρώτο τους τίτλο στο επαγγελματικό σιρκουί, στην παρθενική τους συμμετοχή σε τελικό. Η 18χρονη Αργεντινή και η 26χρονη Ισπανίδα έδειξαν τρομερή ωριμότητα στον τελικό κόντρα στις Βιρτζίνια Ριέρα και Σοφία Αραούζο, παίρνοντας τη νίκη με 6-3, 6-4.

Οι Κλαούντια Γένσεν και Τζέσικα Καστεγιό με τα τρόπαια και τα… σομπρέρο τους.

Υπενθυμίζεται πως, πριν φτάσει εδώ, η ομάδα των Γένσεν/Καστεγιό είχε αποκλείσει τις Νο3 (Τριάι/Φερνάντεθ) και Νο2 (Μπρέα/Γκονθάλεθ) ομάδες του ταμπλό, κατά σειρά. Από την πλευρά τους, οι Ριέρα και Αραούζο είχαν επίσης την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό του παγκόσμιου Τουρ ως δίδυμο, χάνοντας όμως την ευκαιρία και για έναν πρώτο τίτλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η δράση στο Premier Padel συνεχίζεται άμεσα, με την εβδομάδα 25-31 Μαρτίου να διεξάγεται το Puerto Cabello P2 στη Βενεζουέλα. Στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή τριών εβδομάδων, πριν πραγματοποιήσει το Τουρ το πρώτο του πέρασμα από την Ευρώπη, με διαδοχικά τουρνουά σε Βέλγιο και Ισπανία.

Τα highlights των δύο τελικών:

The post Acapulco P1: Νέος τίτλος… δια περιπάτου για Κοέγιο και Τάπια! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα