Madrid Open: Ημέρα ημιτελικών στους άνδρες

10:45 3/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Με τους δύο απρόσμενους ημιτελικούς συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή η δράση στο Mutua Madrid Open και δύο εκ των Φριτς, Ρούμπλεφ, Λεχέτσκα και Αλιασίμ, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο προτελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν.

Στον πρώτο ημιτελικό (17:00GR-Cosmote TV), Αντρέι Ρούμπλεφ και Τέιλορ Φριτς θα αναμετρηθούν για 9η φορά στην καριέρα τους, έχοντας ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στο διάβα τους στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Οι δύο άνδρες είναι οι μοναδικοί από τους τέσσερις

ημιφιναλίστ που έχουν κατακτήσει στο παρελθόν τίτλο σε ATP Masters 1000 τουρνουά και βλέπουν μια χρυσή ευκαιρία μπροστά τους να προσθέσουν έναν ακόμη μεγάλο τίτλο στη συλλογή τους.

Ο Φριτς, Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, προηγείται 5-3 στις νίκες απέναντι στον 26χρονο Ρώσο, όμως ο Ρούμπλεφ έχει κερδίσει το μοναδικό ματς που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο χώμα, στην πορεία τίτλου στο Μόντε Κάρλο το 2023.

The final 4⃣ in the Spanish capital @MutuaMadridOpen | #MMOPEN pic.twitter.com/KoGkc6IliV

ATP Tour (@atptour) May 2, 2024

Στο δεύτερο ημιτελικό (21:00GR-Cosmote TV), θα αναμετρηθούν δύο τενίστες που ελάχιστοι θα πόνταραν στις πιθανότητες να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ζευγάρι καθώς στο πάνω μέρος του ταμπλό υπήρχαν τα ονόματα των Σίνερ, Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ, Ρουντ και Ναδάλ.

Τελικά, Γίρι Λεχέτσκα και Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ κατάφεραν να φτάσουν έως τα ημιτελικά και διατηρούν τις ελπίδες τους για τον πρώτο ATP Masters 1000 τίτλο της καριέρας τους.

Ο Λεχέτσκα, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ναδάλ στο τελευταίο επαγγελματικό παιχνίδι του Ισπανού στη Μαδρίτη, ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά, έστω και με απόσυρση του Ρώσου ενώ ακόμα πιο ξεκούραστη ήταν η πρόκριση του Αλιασίμ αφού δεν έπαιξε κόντρα στον τραυματία Γιάνικ Σίνερ.

Λεχέτσκα και Αλιασίμ θα αναμετρηθούν μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα τους, με τον 22χρονο Τσέχο να έχει φύγει νικητής από το μοναδικό τους ραντεβού, πέρυσι στο Australian Open.

“O Φέλιξ είναι σπουδαίος αντίπαλος και φαίνεται να έχει βρει τη φόρμα του ξανά. Θα είναι δύσκολο ματς. Το forehand του δουλεύει πολύ καλά σε αυτές τις συνθήκες. Θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ κατάλληλα για αύριο” είπε ο Λεχέτσκα ενόψει του σπουδαίο ραντεβού.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Ημέρα ημιτελικών στους άνδρες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα