Miami Open: Με το δεξί ο κάτοχος (vids)

 O Ντανιίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε 80 λεπτά στην πρεμιέρα του κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς για να να φτάσει στην εύκολη νίκη με 6-4, 6-2 ξεκινώντας ιδανικά την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Miami Open. 

Miami menace

Defending champion @DaniilMedwed powers past Marton Fucsovics 6-4 6-2 for his sixth consecutive #MiamiOpen win. pic.twitter.com/EsBzuplcj1

Tennis

TV (@TennisTV) March 23, 2024

Ο Ρώσος και φιναλίστ του Indian Wells της περασμένης εβδομάδας, έδειξε συνέπεια πίσω στο service του, κερδίζοντας το 81% των πόντων στο πρώτο (30/37), αλλά και 56% στο δεύτερο (10/18), έσβησε και τα 2 break-points του Φούτσοβιτς, ενώ ο ίδιος είχε το απόλυτο στις ευκαιρίες για break (3/3). 

Παραχωρώντας μόλις 6 πόντους από το service του στο 1ο set ο Μεντβέντεφ βρήκε break στο 5ο game κάνοντας το 3-2 και αμέσως μετά το 4-2, ενώ από εκεί και πέρα χωρίς να δώσει ευκαιρίες στο Ούγγρο έφτασε στο 6-4 και στο 1-0. 

Στο 2ο set o Ρώσος με δύο breaks (1-0, 3-0), αλλά κι ένα μεγάλο hold, όπου έσβησε τα μοναδικό break-points του Φούτσοβιτς στο ματς, έφτασε στο 3-0 και λίγο αργότερα στο 4-0, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς. 

Ο Φούτσοβιτς μείωσε σε 4-1 και 5-2, με τον Μεντβέντεφ όμως να κλείνει το παιχνίδι με ένα love-game παίρνοντας την πρόκριση γοα την επόμενη φάση εκεί όπου θα συναντήσει έναν εκ των Κάμερον Νόρι και Φλάβιο Κομπόλι που αγωνίζονται αργότερα μέσα στην ημέρα. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Με το δεξί ο κάτοχος (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα