Η Σαμπαλένκα επέστρεψε στα ημιτελικά της Ρώμης (vids)

Η Αρίνα Σαμπαλένκα χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά και με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της Γέλενα Οσταπένκο με 6-2, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’Italia για 2η φορά στην καριέρα της μετά από το 2022. 

Just what the doctor ordered

No.2 seed @SabalenkaA dispatches Ostapenko in straight sets to book her place in the Rome

semifinals!#IBI24 pic.twitter.com/keboZaJkCL

wta (@WTA) May 15, 2024

Μπορεί η Νο2 του κόσμου να ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα, όπου πήρε και ιατρικό τάιμ-άουτ και χθες να μην βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο στο παιχνίδι με τη Λετονή ήταν εξαιρετική φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη. 

Η Σαμπαλένκα πέρασε το 76% των πρώτων service, κερδίζοντας το 81% των πόντων (30/37) και το 50% στο δεύτερο (6/12), δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break-point, ενώ από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 7 ευκαιρίες για break. 

H Οσταπένκο ξεκίνησε τον προημιτελικό με ένα δύσκολο hold (έσβησε 2 break-points), κάνοντας το 1-0, όμως από εκεί και πέρα η Σαμπαλένκα κατέκτησε τα 5 επόμενα games σπάζοντας δις το service της Λετονής (2-1, 4-1), για να κλείσει το set λίγο αργότερα με 6-2. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα τόσο η Σαμπαλένκα, όσο και η Οσταπένκο έδειξαν συνέπεια πίσω από το πρώτο service παραχωρώντας η κάθε μία από μόλις 3 πόντους, όμως η Λευκορωσίδα κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη μοναδική της ευκαιρία στο 7ο game κάνοντας το 4-3 και αμέσως μετά το 5-3 για να ολοκληρώσει στη συνέχεια την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Η Σαμπαλένκα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το βράδυ για να μάθει την αντίπαλό της στα ημιτελικά η οποία θα προκύψει από την αναμέτρηση της Βικτόρια Αζαρένκα με την Ντάνιελ Κόλινς. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Η Σαμπαλένκα επέστρεψε στα ημιτελικά της Ρώμης (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα