Λεμεσός: Προημιτελικά για Κουμουτσέα, Πρωιμάκη και Γορανίτη

22:06 9/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Δήμητρα Κουμουτσέα, Μυρτώ Πρωιμάκη και Βασιλική Γορανίτη εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του τουρνουά TE U16 Premier Club G3 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στα γήπεδα Premier Tennis Club.

Η Νο1 του ταμπλό, Μυρτώ Πρωιμάκη επικράτησε της Λιθουανής Βάσαρε Σταναϊτίτε με 6-4, 6-0 παίρνοντας το εισιτήριο για την 8άδα εκεί όπου θα βρει μπροστά της, στο

πρόγραμμα της Τετάρτης, την Βασιλική Γορανίτη που με τη σειρά της κέρδισε την Κύπρια Χρύσα Μάιρα Τιτοπούλου με 6-1, 6-2. 

Σημαντική νίκη-πρόκριση σημείωσε η Δήμητρα Κουμουτσέα, η οποία νίκησε την Ουκρανή και Νο7 του ταμπλό, Ίρμα Τσούκλιτς με 6-3, 6-0, η οποία προηγήθηκε στην αναμέτρηση με 3-1, με την Κουμοτσέα να κατακτά τα επόμενα 11 games! 

Επόμενη αντίπαλος για την νεαρή Ελληνίδα τενίστρια είναι η Νο3 του ταμπλό και φιναλίστ την περασμένη εβδομάδα, στο διεθνές U16 τουρνουά της Λευκωσίας, Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού, η οποία επικράτησε με 6-0, 6-0 της Δανής Σοφία Έστεργκααρντ. 

Αντίθετα εκτός συνέχειας έμεινε η Νο5 του ταμπλό Χριστίνα Αμουργιανού, μετά την ήττα από την Ουκρανή Γιελισαβέτα Κρίβα με 6-3, 6-0. 

Την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσουν και τα διπλά, σε αγόρια και κορίτσια με αρκετές ελληνικές συμμετοχές. 

The post Λεμεσός: Προημιτελικά για Κουμουτσέα, Πρωιμάκη και Γορανίτη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα