Ριμπάκινα: “Μετά το ματς με την Σάκκαρη δεν ήμουν καλά σωματικά”

Η Έλενα Ριμπάκινα αποχαιρέτησε το Μαϊάμι ως φιναλίστ, όπως και πέρσι, μετά την ήττα της στον τελικό του Σαββάτου από την Ντανιέλ Κόλινς στα 2 sets. Η Καζάκα για μια ακόμη φορά δήλωσε ότι δεν ήταν 100% έτοιμη σωματικά για ένα δύσκολο ματς, ενώ εξέφρασε παράπονα για τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει, σχετικά με το πρόγραμμα, ειδικά στις αρχές του τουρνουά. 

“Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά όπως είπα δεν περίμενα να φτάσω τελικό λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συνθήκες και ότι ήμουν χωρίς τένις για περίπου 10 μέρες πριν ξεκινήσει το τουρνουά. Ωστόσο, γενικά πιστεύω

ότι ήταν μια θετική εβδομάδα με αρκετά καλά ματς και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό”, είπε η Ριμπάκινα

“Προφανώς περίμενα ότι το κοινό θα στήριζε περισσότερο την Ντανιέλ, αλλά νομίζω ότι με υποστήριξε κι εμένα αρκετά ειδικά τις πιο δύσκολες στιγμές που προσπαθούσα να επιστρέψω. Ήταν καλή ατμόσφαιρα και είναι υπέροχο να παίζω μπροστά σε αυτό το κοινό.”

“Κατά τη διάρκεια του τελικού είχα πολλές ευκαιρίες.”, τόνισε η Καζάκα που ολοκλήρωσε τον τελικό με 1/11 break-points. “Μερικές φορές η τύχη ειναι με το μέρος σου, μερικές φορές όχι. Αλλα ακόμα κι έτσι προσπάθησα να παλέψω για τον κάθε πόντο, όμως με τόσες χαμένες ευκαιρίες ήταν δύσκολο να επιστρέψω.”

Για το αν ένιωθε 100% καλά σωματικά η Ριμπάκινα είπε: “Όχι, φυσικά όχι, ειδικά μετά το ματς με την Σάκκαρη που ήταν πολύ δύσκολο σωματικά. Δεν ήταν εύκολο τουρνουά. Τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα ήταν αργά το βράδυ με αποτέλεσμα να κοιμάμαι στις 02:00-03:00 τα ξημερώματα. Αυτό δεν βοηθά για την αποκατάσταση. Είχα πολύ δύσκολα ματς και κάποια τα κέρδισα με λίγη τύχη. Φυσικά και δεν περίμενα να είμαι φρέσκια στον τελικό. Νομίζω ότι σωματικά ήταν σε καλύτερη κατάσταση από μένα.”

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Ριμπάκινα: “Μετά το ματς με την Σάκκαρη δεν ήμουν καλά σωματικά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα