Σλοβενία: Διπλή νίκη και ημιτελικός για Παγώνη

Ο Ραφαήλ Παγώνης, σημείωσε δύο νίκες την Παρασκευή στο διεθνές χωμάτινο τουρνουά U14 (κατηγορίας 2) Bergantov memorial, που διεξάγεται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας αυτήν την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Οι βροχές που ταλαιπώρησαν τους παίκτες και το τουρνουά, πήγε πίσω το πρόγραμμα με αποτέλεσμα σήμερα να πραγματοποιηθεί η φάση των “16”, αλλά και τα προημιτελικά, με τον νεαρό Έλληνα τενίστα του ΟΑ Γλυφάδας να σημειώνει ισάριθμες νίκες. 

Η αρχή έγινε απέναντι στον Βέλγο Σαβά Γκροτζέν, με τον Παγώνη να παραχωρεί μόλις 2 games

στην επιβλητική του νίκη με 6-2, 6-0, ενώ λίγες ώρες αργότερα κέρδισε και τον Ελβετό και Νο8 του ταμπλό, Σαμ βαν ντε Λάνγκεμπεργκ με 6-2, 6-2. 

Στον ημιτελικό του Σαββάτου ο Νο2 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Βέλγο και Νο5 του ταμπλό  Ρούνε Χόστεν, ο οποίος κέρδισε την Παρασκευή τον Σλοβένο Γιάσα Πετσόβνικ με 7-6(3), 6-0, για τη φάση των “16”, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε του Ελβετού και Νο4 του ταμπλό, Κόλιν Λάντρι με 3-6, 6-3, 6-0. 

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο ο Παγώνης, μαζί με τον Σλοβένο Μαξ Λορίντσικ θα παίξουν στον τελικό του διπλού κόντρα στους Σλοβένους και Νο5 του ταμπλό, Γιάσα Πετσόβνικ και Πέτερ Σκούντριτς. 

The post Σλοβενία: Διπλή νίκη και ημιτελικός για Παγώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σλοβενία, Διπλή, Παγώνη,slovenia, dipli, pagoni