Στο Foro Italico Παρασκευοπούλου, Πρωιμάκη και Ουσταμπασίδου (pics)

Μπορεί η προσοχή του τενιστικού κόσμου να είναι στραμμένη αυτές τις μέρες στο Internazionali BNL d’Italia, ωστόσο αυτην την εβδομάδα, παράλληλα με το 1000άρι τουρνουά, διεξάγεται για πρώτη φορά το τουρνουά Internazionali D’Italia 16 & Under (κατ. 1) στο οποίο συμμετέχουν οι Κατερίνα Ουσταμπασίδου, Μυρτώ Πρωιμάκη και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου. 

Κατερίνα Ουσταμπασίδου (αριστερά) και Μυρτώ Πρωιμάκη (δεξιά) μαζί με την δύο φορές πρωταθλήτρια της Ρώμης και Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ

Οι παίκτες και οι παίκτριες του τουρνουά αγωνίζονται σε δύο τοποθεσίες: στο

διάσημο Foro Italico, αλλά και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που έχει τοποθετηθεί από την Ιταλική Ομοσπονδία Τενις και Πάντελ (FITP) στην Pizza del Popolo, όπου το κοινό θα μπορεί να δει αό κοντά τους αγώνες σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της πόλης. 

Κατερίνα Ουσταμπασίδου (αριστερά) και Μυρτώ Πρωιμάκη (δεξιά) μαζί με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που μια εκδήλωση του Junior Tour εγκρίνεται να πραγματοποιηθεί παράλληλα με ένα τουρνουά ATP/WTA 1000, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα από τα πιο διάσημα και ιστορικά γήπεδα τένις στον κόσμο. 

Το junior τουρνουά ξεκίνησε επίσημα την περασμένη Κυριακή με τους προκριματικούς, οι οποίοι συνεχίστηκαν την Δευτέρα με τη συμμετοχή της Χρυσούλας Παρασκευόπουλου, η οποία ηττήθηκε από την Ιταλίδα Σίλβια Ντάλε Μόλε με 6-2, 6-0. 

Την Τρίτη στην πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό είχαμε τη συμμετοχή της Κατερίνας Ουσταμπασίδου, με την Νο6 του ταμπλό, να δίνει μεγάλη μάχη κόντρα στην Ιταλίδα Άννα Νερέλι, από την οποία ηττήθηκε με 4-6, 6-3, 6-0. 

Την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις και για τη Μυρτώ Πρωιμάκη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Ντιάνα Ρόλι. Πρωιμάκη και Ουσταμπασίδου θα αγωνιστούν και στο διπλό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τις Ιταλίδες Μαρτίνα Τσέρμπο και Μπεατρίς Βιτόρια. 

The post Στο Foro Italico Παρασκευοπούλου, Πρωιμάκη και Ουσταμπασίδου (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Foro Italico Παρασκευοπούλου Πρωιμάκη, Ουσταμπασίδου,Foro Italico paraskevopoulou proimaki, oustabasidou