Αντιδράσεις στον Μελισσόβουνο Τάλας λόγω καθυστέρησης στα έργα υδροδότησης

Έντονα παράπονα εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής Μελισσόβουνος στην Τάλα λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην αποπεράτωση του έργου αντικατάστασης του δικτύου υδροδότησης της κοινότητας.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στο Sigmalive, διαμαρτύρονται για την οχληρία που παρατηρείται εδώ και εβδομάδες στον Μελισσόβουνο από το σκάψιμο στους δρόμους για τις ανάγκες του έργου.

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, υποστηρίζουν, "το έργο δεν προχωρά με γρήγορους ή έστω κανονικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να έχουμε πνιγεί στην

σκόνη".

Ουσιαστικά το πρόβλημα, όπως αναφέρουν, προέκυψε γιατί έγινε από την αρχή εκσκαφή μεγάλης απόστασης δρόμων στην περιοχή Μελισσόβουνος και όχι τμηματική εκσκαφή με αποτέλεσμα, λόγω και της περιόδου του Πάσχα, οι εργασίες να παραμείνουν στάσιμες και το έργο ημιτελές.

Όπως το Sigmalive πληροφορείται, από σήμερα μετά και από έντονες πιέσεις και διαμαρτυρίες των κατοίκων, αλλά και παρέμβαση από πλευράς Κοινοτικού Συμβουλίου ο εργολάβος του έργου επέστρεψε στις εργασίες κανονικά και πλέον θα αποπερατώνει την αντικατάσταση κομμάτι κομμάτι για να μπορέσει να παραδίδεται στην κυκλοφορία σταδιακά το έργο.

Το σύστημα αντικατάστασης υδροδότησης της περιοχής κρίθηκε αναγκαίο αφού αρκετές κατοικίες είχαν χτιστεί στον Μελισσόβουνο από τις δεκαετίες 70 και 80 με αποτέλεσμα να είναι επιβεβλημένη η αντικατάσταση των σωλήνων νερού λόγω κακής ποιότητας νερού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιδράσεις, Μελισσόβουνο Τάλας,antidraseis, melissovouno talas