Ελκυστικές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Δελεαστικές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και ελεύθερη Αμμόχωστο προτείνει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Τα οικιστικά ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία εντοπίζονται σε δημοφιλείς περιοχές όπως η Λακατάμεια, το Τσέρι, η Αγλαντζιά, ο Στρόβολος, η Λάρνακα και το Παραλίμνι. Τα εν λόγω ακίνητα θεωρούνται ιδανικά τόσο για ενοικίαση με υψηλές αποδόσεις,

όσο και για ιδιοχρησία από οικογένειες που αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για την απόκτηση της πρώτης τους κατοικίας. Σημαντικό πλεονέκτημα θεωρείται το γεγονός ότι πρόκειται για ακίνητα που εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ.

Κατοικίες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο από €190,000

Μοναδική ευκαιρία εντοπίζεται στη Λακατάμεια, με διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα και υπόγειο. Η κατοικία βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμεια, και πωλείται προς €380,000, διαθέτοντας εξαιρετική πρόσβαση σε υπηρεσίες και ανέσεις. Ανεγέρθηκε το 2010 με συνολικό εμβαδόν 400 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίους χώρους για είσοδο/χωλ, σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα/σαλόνι, καθιστικό και πλυσταριό. Τα 3 υπνοδωμάτια είναι en -suit, με ντους και αποχωρητήριο, ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει γκαρνταρόμπα και δύο μικρές βεράντες. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Εξαιρετική ευκαιρία στον Δήμο Τσερίου με διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, που πωλείται στην τιμή των €190,000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων με εξαιρετικές προσβάσεις, η κατοικία ανεγέρθηκε το 2010 με συνολικό εμβαδόν 240 τ.μ. Διαθέτει κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία και καθιστικό, γραφείο και τρία αποχωρητήρια. Η κατοικία αποτελεί μέρος συγκροτήματος και βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του, ενώ εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου.

Στα Λιβάδια της Λάρνακας, ξεχωρίζει ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, η οποία πωλείται προς €535,000. Ανεγέρθηκε στο 1991 με συνολικό εμβαδόν 323 τ.μ. Η κατοικία βρίσκεται κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας, ενώ είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων με εξαιρετικές προσβάσεις προς τις τοπικές παραλίες. Βρίσκεται σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη οικιστική περιοχή με καλές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, το νέο παραλιακό μέτωπο και το κέντρο της Λάρνακας. Αποτελείται από προθάλαμο σαλόνι, κουζίνα και πλυσταριό και 2 αποχωρητήρια, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, χώρο στάθμευσης, κήπο και περίφραξη.

Στον Δήμο Παραλιμνίου εντοπίσαμε εξαιρετικά άνετη διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων σε ήσυχη γειτονιά πλησίον της Λεωφόρου 1ης Απριλίου με τιμή πώλησης €360,000. Διαθέτει σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, πλυσταριό και δύο αποχωρητήρια. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, η κατοικία ανεγέρθηκε το 2000 με συνολικό εμβαδόν 431 τ.μ. με καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες και υπόστεγο χώρο.

Διώροφη έπαυλη τριών υπνοδωματίων με πισίνα στην κοινότητα Κούκλια, πωλείται προς €410,000. Σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα και με εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και την πόλη της Πάφου, η έπαυλη αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «HA POTAMI B PANORAMA VILLAS 12». Διαθέτει καθιστικό και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο, κουζίνα, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες και δύο αποχωρητήρια. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου είναι 193 τ.μ.. Η έπαυλη είναι κενή, διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς, πωλείται διώροφη έπαυλη τριών υπνοδωματίων με πισίνα, προς €580.000. Η έπαυλη βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία με τζάκι και κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και κλιμακοστάσιο που οδηγεί σε roof garden. Διαθέτει επίσης ημιυπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκες. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 122 τ.μ., του υπογείου 69 τ.μ. και των βεραντών 62 τ.μ.. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση, με πολύ καλή απόδοση λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Διαμερίσματα σε Λακατάμια, Αγλαντζιά και Παραλίμνι από €60,000

Σημαντική ευκαιρία εντοπίζεται στη Λακατάμεια, με άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που πωλείται στην ελκυστική τιμή των €120,000. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην ενορία Αρχαγγέλου/Ανθούπολης πλησίον της λίμνης Mαγγλή. Αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος που ανεγέρθηκε το 2008 και βρίσκεται στον 1ο όροφο. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο. Το συνολικό εμβαδόν του διαμερίσματος είναι 98 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε δραστήρια οικιστική περιοχή με κατοικίες και διαμερίσματα ενώ είναι ιδανικά τοποθετημένο σε υπηρεσίες, καταστήματα και άλλες ανέσεις, με εγγύτητα στον αυτοκινητόδρομο, το «Nicosia Mall» και το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίος. Το διαμέρισμα έχει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή ενοικίαση με υψηλή απόδοση.

Επί της Λεωφόρου Λάρνακος στην Αγλαντζιά πωλείται άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, προς €125,000. Βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας, η οποία ανεγέρθηκε το 1979, με συνολικό εμβαδόν στα 154 τ.μ. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο, ενώ τοποθετείται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων πλησίον του Γυμνασίου Αγλαντζιάς και του Πάρκου Ακαδημίας. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων εντοπίζεται στον Δήμο Στροβόλου επί της οδού Σιθωνίας με τιμή πώλησης € 120,000. Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον της Λεωφόρου Σταυρού με εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας, υπηρεσίες και ανέσεις. Βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας η οποία ανεγέρθηκε το 2002, ενώ διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου είναι 118 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Επίσης στον Δήμο Παραλιμνίου, πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Παραλιμνίου της Επαρχίας Αμμοχώστου προς €60,000, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Πρωταρά και τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη. Απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τις παραλίες και την τουριστική περιοχή Πρωταρά. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο οικιστικού συγκροτήματος και ανεγέρθηκε το 1995, ενώ αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται στα 59 τ.μ..

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελκυστικές, Altamira Real Estate,elkystikes, Altamira Real Estate