Ζημιές προκάλεσαν κουκουλοφόροι στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ

Στόχο κουκουλοφόρων αποτέλεσαν, το βράδυ της Πέμπτης, τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, από προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ομάδα 15 με 20 ατόμων, που φορούσαν σκούρου χρώματος ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, παραβίασαν την εξωτερική κύρια είσοδο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα. Αφού εισήλθαν εντός του αθλητικού κέντρου, οι δράστες θρυμμάτισαν υαλοπίνακες

σε τρία γραφεία και προκάλεσαν ζημιές στο κυλικείο και σε τηλεόραση που βρισκόταν στον προθάλαμο του γηπέδου.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ομάδα ατόμων εισήλθε στην καφετέρια – κουζίνα, του γειτονικού κλειστού γηπέδου της ΑΕΛ «Νίκος Σολομωνίδης» και αφού έσπασαν εξωτερικό ρολό, θρυμμάτισαν γυάλινη πόρτα, έσπασαν τρεις τηλεοράσεις και προκάλεσαν ζημιές σε εξοπλισμό του υποστατικού.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ζημιές προκλήθηκαν σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου ενώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε ένα ακόμη όχημα με εκτεταμένες ζημιές, στο χώρο της λαϊκής υπαίθριας αγοράς, που γειτνιάζει με τα δυο κλειστά γήπεδα.

Οι σκηνές παραμένουν υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού, που διερευνά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, οχλαγωγίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Διαβάστε ακόμη: ΦΩΤΟ: Ιδού το απειλητικό email που στάλθηκε στα σχολεία

Keywords
Τυχαία Θέματα