Μας στήνουν παγίδα μέσω του Τρίτου Αττίλα

Τα επεισόδια στη Χλώρακα είναι η κορυφή του παγόβουνου ενός μεταναστευτικού προβλήματος, μιας νέας εισβολής και ενός Τρίτου Αττίλα, όπως τον είχαμε αναδείξει πριν από πέντε χρόνια, το 2018, μέσα από στοιχεία.

Τότε οι αιτητές ασύλου ήταν 7.761 και το 2022 έφτασαν τους 21.565. Από το 2015, όταν οι αιτητές ασύλου ήταν 2.253, ώς το 2022, η αύξηση είναι, με βάση τα επίσημα στοιχεία του κράτους, της τάξης του 490%. Σήμερα όπως πληροφορούμαστε -είναι μάλιστα εις γνώσιν των Αρχών- ο Τρίτος Αττίλας μάς την έχει στημένη επί τη βάσει στρατηγικού σχεδιασμού, στον οποίο εμπλέκεται

η Τουρκία, της οποίας στόχος είναι ένας νέος εποικισμός, μέσω του μεταναστευτικού, η δημογραφική αλλοίωση και η δημιουργία συνθηκών πολιτικής αποσταθεροποίησης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κράτους, το 95% των αιτητών ασύλου προέρχονται από την Τουρκία, μέσω κατεχομένων και «νεκρής ζώνης», και το άλλο 5% προέρχονται μέσω θαλάσσης από Τουρκία, Συρία και Λίβανο.

Ο σχεδιασμός προβλέπει προκλήσεις από πυρήνες φανατικών μουσουλμάνων. Κάποιοι εξ αυτών συνδέονται με τον στρατό των Σύρων τζιχαντιστών, που δημιούργησε ο Ερντογάν στη Συρία. Απώτερος στόχος των προκλήσεών τους είναι η ανταπόδοση από ημετέρους για να προκύψει αναταραχή. Όπως και έγινε. Μετά τα έκτροπα που σημειώθηκαν στη Χλώρακα, σειρά πήρε η Λεμεσός, με τα όσα καταδικαστέα διαδραματίστηκαν την Παρασκευή το βράδυ. Και ας ελπίσουμε πως δεν θα υπάρξει και συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στη «Σημερινή» που κυκλοφορεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα