Ο Υπουργός Μεταφορών τέλεσε τα εγκαίνια του Ταχυδρομικού Γραφείου Λιβαδιών

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, τέλεσε, την Παρασκευή, τα εγκαίνια του Ταχυδρομικού Γραφείου Λιβαδιών.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Μητροπολίτης Κιτίου Νεκτάριος, βουλευτές, δήμαρχοι, Πρόεδροι κοινοτικών συμβουλίων και άλλοι. Ο κ. Βαφεάδης εξέφρασε «την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην περιοχή. Το νέο ταχυδρομικό γραφείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες υποδομές και τεχνολογίες, διασφαλίζοντας την καλύτερη

εξυπηρέτηση των πολιτών σε λειτουργικές εγκαταστάσεις με εύκολη πρόσβαση», επεσήμανε.

Ο Υπουργός ανέφερε πως «η λειτουργία του Γραφείου αντανακλά την πολιτική του κράτους για στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές, καθώς ο Δήμος Λιβαδιών παρείχε κάθε βοήθεια και διέθεσε ακίνητο για μελλοντική ανέγερση ιδιόκτητου Ταχυδρομικού Γραφείου από το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών».

Υπογράμμισε ότι «η πολιτική στήριξης των τοπικών κοινωνιών αποτελεί πάγια πολιτική του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων» και σημείωσε ότι «μέχρι το τέλος του έτους προγραμματίζεται η λειτουργία Κέντρων Πολίτη στον Δήμο Αθηένου και στην κοινότητα Κιτίου, τα οποία θα στεγάζονται σε κτίρια που παραχωρήθηκαν από τις τοπικές αρχές. Επιπλέον, το 2025 προγραμματίζεται η λειτουργία Ταχυδρομικού Γραφείου και Κέντρου Πολίτη στη κοινότητα Μαλούντας», πρόσθεσε.

Τα έργα αυτά είπε «εντάσσονται στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, και ειδικότερα στη συμπλεγματοποίηση κοινοτήτων».

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «συνεχίζει να στηρίζει το έργο των Κυπριακών Ταχυδρομείων, έργο το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών αλλά και υπηρεσιών, με έμφαση τόσο στον κοινωνικό τους χαρακτήρα και στη βέλτιστη αξιοποίηση του ταχυδρομικού τους δικτύου, όσο και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών», ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπουργός Μεταφορών, Ταχυδρομικού Γραφείου Λιβαδιών,ypourgos metaforon, tachydromikou grafeiou livadion