TikToker πήρε πανάκριβη τσάντα και προσπάθησε να τη χαλάσει -Ο περίεργος λόγος

Η TikToker Victoria Paris δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok τη 1η Απριλίου στο οποίο κάνει unboxing μία λαμπερή τσάντα Gucci.

Στις 30 Απριλίου, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χτυπάει την ίδια επώνυμη τσάντα σε σκάλες. «Olsen twin Jane Birkining» έγραφε στο βίντεο που σημαίνει

ότι προκαλούσε εσκεμμένα φθορά στη τσάντα για να φαίνεται μοντέρνα φορεμένη και φθαρμένη. Το βίντεο έχει πλέον διαγραφεί, ωστόσο κάποιοι πρόλαβαν να το αναπαράγουν.

Σημειώνεται ότι δεν είναι σαφές εάν η Paris αγόρασε ή έλαβε ως δώρο την τσάντα Jackie 1961 Large Shoulder, η οποία πωλείται για 4.980 δολάρια. Όπως ήταν φυσικό όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που δυσανασχέτησαν με την κίνηση αυτή.

Κάποιοι διερωτήθηκαν γιατί δεν άφησε απλά το πέρασμα του χρόνου να προκαλέσει φυσιολογικές φθορές στην τσάντα, ενώ άλλοι την κατέκριναν για το γεγονός ότι μπορεί να ξόδεψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε ένα αντικείμενο απλά για να το καταστρέψει.

Γιατί η TikToker προσπάθησε να καταστρέψει μία πανάκριβη τσάντα

Εξήγηση στο τι προσπαθούσε να κάνει η TikToker με αφορμή και τη λεζάντα της στο βίντεο που έχει διαγράψει προσπάθησε να δώσει το Business Insider παραθέτοντας ποια είναι η σχέση των διδύμων Όλσεν με την Τζέιν Μπίρκιν.

Όσον αφορά στην αείμνηστη ηθοποιό και τραγουδίστρια, το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι ενέπνευσε τον Jean-Louis Dumas να δημιουργήσει μια ομώνυμη τσάντα για τον οίκο Hermès στις αρχές της δεκαετίας του '80. Αμέσως έγινε ένα ακριβό αξεσουάρ και ένα από τα πιο δημοφιλή σύμβολα μόδας στην αγορά, με διαρκή δημοτικότητα μέχρι σήμερα. Η Μπίρκιν ήταν επίσης μεγάλη θαυμάστρια της τσάντας που ενέπνευσε και τη διακοσμούσε τακτικά με μπρελόκ, αυτοκόλλητα και άλλα ιδιόμορφα κομμάτια.

Οι λάτρεις της μόδας στο TikTok έχουν πλέον αρχίσει να κάνουν το ίδιο με τις τσάντες τους, αποκαλώντας την τάση των αξεσουάρ «Jane Birkin effect». Η Paris, για παράδειγμα, πρόσθεσε μερικά μπρελόκ στην Gucci τσάντα της πριν την καταστρέψει.

Όσον αφορά στις Μέρι Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν, TikTokers παρατήρησαν πρόσφατα ότι οι τσάντες Hermès που κουβαλούσαν τα διάσημα δίδυμα δεν είναι καθόλου καινούριες. Στην πραγματικότητα, φωτογραφίες από το 2009 δείχνουν τις τσάντες τους γεμάτες γρατσουνιές και φθαρμένες άκρες. Όπως υποστηρίζουν κάποιοι, ο Όλσεν προτιμούν οι τσάντες του να φαίνονται χρησιμοποιημένες παρά καινούριες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikToker,