Αθηναΐς Νέγκα για δίδυμο Καλουτά-Αλευρά: Καλοί να τραγουδούν και να παίζουν, αλλά στη Eurovision... [βίντεο]

Την άποψή της για την φετινή Eurovision εξέφρασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα.

Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Star «Breakfast@Star», όπου δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σχόλιο για την φετινή Eurovision, το «Zari», την Μαρίνα Σάττι, αλλά και για το δίδυμο Καλουτά-Αλευρά.

«Παρακολούθησα

τη Eurovision. Νομίζω ότι έχει γίνει ένας διαγωνισμός ποιος θα σοκάρει περισσότερο. Μερικές φορές αυτά τα σοκ είναι πολύ ευχάριστα. Δεν βλέπω Eurovision, είδα φέτος επειδή είχε αποκτήσει ένα παράπλευρο ενδιαφέρον» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: Δεν αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καλύτερό της τραγούδι

Σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι, η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε: «Εκτιμώ ως τραγουδίστρια τη Μαρίνα Σάττι, εγώ προσωπικά - μπορεί να μην εκφράζω την πλειονότητα του κόσμου - δεν αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καλύτερό της τραγούδι. Βλέποντας και τα υπόλοιπα στον διαγωνισμό, ήταν εντάξει. Αλλά, δεν είμαι και αρμόδια για να σας πω την αλήθεια. Δεν ξέρω πού βασίζεται η Eurovision, είναι ένα σόου. Δεν έχουμε λόγο ούτε να το επικρίνουμε ιδιαίτερα. Είναι αυτό που είναι. Δεν περιμένουμε να μας σώσει καλλιτεχνικά η Eurovision, έτσι δεν είναι;».

Νέγκα για δίδυμο Καλουτά-Αλευρά: Έξω από τα νερά τους -Είναι τρικλοποδιά σχεδόν...

Σχετικά με τους παρουσιαστές της Eurovision 2024 για την ΕΡΤ, η Αθηναΐς Νέγκα υποστήριξε ότι αν και είναι πολύ αξιόλογοι καλλιτέχνες, ήταν «έξω από τα νερά τους» και τελικά δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Είναι πολύ βαρύ να βάλεις έναν εξαιρετικό ηθοποιό – όπως είναι ο Θανάσης Αλευράς – τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ μαζί με έναν πάρα πολύ καλό τραγουδιστή και showman, όπως είναι ο Ζερόμ Καλούτα, να τους βάλεις να κάνουν μια παρουσίαση Eurovision είναι έξω από τα νερά τους. Πιστεύω και πολλοί συνάδελφοι θα δυσκολεύονταν. Νομίζω ότι ήταν δύσκολο γι' αυτούς. Δεν ξέρω να τους βαθμολογήσω, δεν άκουσα και κάθε λέξη που είπαν. Είναι τρικλοποδιά σχεδόν να βάλεις έναν άνθρωπο… δεν λέω ότι συνέβη επίτηδες. Αλλά ήταν έξω από τα νερά τους. Χαίρομαι πάρα πολύ να τους βλέπω να τραγουδούν και να παίζουν».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθηναΐς Νέγκα, Καλουτά-Αλευρά, Καλοί, Eurovision, [βίντεο],athinaΐs negka, kalouta-alevra, kaloi, Eurovision, [vinteo]