Ελληνίδα αεροσυνοδός για την Τζένιφερ Λόπεζ: Την περιμέναμε 1,5 ώρα, άλλαζε ρούχα λες και ήταν στο σπίτι της

Μετά το βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ στο οποίο την κατηγορούν ότι απάντησε με... ύφος σε δημοσιογράφο που κάλυπτε το Met Gala, αρκετοί ήταν εκείνοι που μίλησαν στα σόσιαλ για τη συμπεριφορά της σταρ.

Ανάμεσα σε αυτούς και μια Ελληνίδα αεροσυνοδός, η οποία δήλωσε σε βίντεο στο TikTok ότι ολόκληρο το πλήρωμα του αεροπλάνου αναγκάστηκε να την περιμένει επί μιάμιση ώρα γιατί δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο ρούχο θα βάλει.

«Εγώ δούλευα στην economy, ενώ αυτή είχε κλείσει εισιτήριο στη first class. Εκεί ο καθένας έχει την καμπίνα του, οπότε, με το που κλείσει την πόρτα του, δεν έχεις καμία επαφή μαζί του, δεν τον βλέπεις καν. Παρ' όλα αυτά, όταν έχουμε έναν διάσημο στο αεροπλάνο, όλο το πλήρωμα το λέμε ο ένας τον άλλον και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Συνήθως, παρόλο που δουλεύαμε στην economy, όταν τελειώναμε το service, περνούσαμε από τα first class μήπως έχουμε, έτσι, την ευκαιρία να δούμε τον celebrity, μήπως έχει βγει απ' την καμπίνα του έτσι να ξεπιαστεί, κι αν φαίνεται και προσεγγίσιμος, να του ζητήσουμε να βγούμε μια φωτογραφία. Αλλά και να μην έχει βγει από την καμπίνα του, πάλι μας αρέσει να βλέπουμε την καμπίνα και να λέμε "εκεί πέρα κοιμάται η Τζένιφερ Λόπεζ"».

Στη συνέχεια η αεροσυνοδός εξηγεί ότι όταν τελείωσαν το service, πήγαν στη first class, αλλά το πλήρωμα τις ενημέρωσε για την κακή συμπεριφορά της Λόπεζ προς το προσωπικό.

«Λέμε "τι συμβαίνει;" και λοιπά και σχολιάζουν "είναι περίεργη, δεν θέλει καν να την κοιτάμε, δεν θέλει να της απευθύνουμε τον λόγο, δεν θέλει να τη ρωτάμε καν τι θα φάει, και ό,τι επικοινωνία έχουμε είναι με τον βοηθό ή τη βοηθό της". OΚ, δεν δώσαμε σημασία, πολλοί είναι έτσι σ' αυτές τις πτήσεις κι ας μην είναι celebrities. Οπότε προχωρήσαμε παρακάτω. Όμως, δεν σταματά εκεί, καθώς, όταν φτάσαμε στο Ντουμπάι, η συγκεκριμένη πτήση ήταν Λος Άντζελες - Ντουμπάι, 16 ώρες πτήση, πάρα πολύ κουραστική και έχεις και το τζετ λαγκ. Φτάνουμε λοιπόν, αποχαιρετούμε τον κόσμο, κάνω δουλειές και τα λοιπά, περνάει ένα τέταρτο, μισή ώρα, 45 λεπτά, μία ώρα, και να μη σας τα πολυλογώ, καταφέραμε να πάμε σπίτι μας μετά από μιάμιση ώρα».

Συνεχίζοντας την περιγραφή της, η Ελληνίδα αεροσυνοδός αποκάλυψε:

«Όταν ρωτήσαμε το υπόλοιπο πλήρωμα γιατί συνέβη αυτή η καθυστέρηση, μας είπαν "η Τζένιφερ Λόπεζ άλλαζε ρούχα, ξαναάλλαζε ρούχα, δεν ένιωθε έτοιμη να κατέβει". Και, μέσα σ' όλα αυτά, δεν μιλούσε και το πλήρωμα, δηλαδή το πλήρωμα απλώς την περίμενε χωρίς να τους μιλάει κιόλας. Άλλαζε τα ρούχα λες και ήταν στο σπίτι της. Θα μου πεις "πλήρωσε τόσα χρήματα". Δεν είναι ιδιωτικό τζετ πρώτον και δεύτερον αν το έκανε αυτό οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης, θα φωνάζαμε τους σεκιούριτι ή την αστυνομία».

Το «υφάκι» της Τζένιφερ Λόπεζ στο Met Gala

Σημειώνεται ότι στο Met Gala της περασμένης εβδομάδας καταγράφηκε σε βίντεο μια αμήχανη στιγμή μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και μιας δημοσιογράφου. Σε αυτό φαίνεται η σταρ να προσπαθεί να ανέβει τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης φορώντας ένα στενό φόρεμα φτιαγμένο για να θυμίζει φτερά πεταλούδας. Τότε μια δημοσιογράφος τη ρώτησε ποιανού σχεδιαστή ήταν η δημιουργία. «Schiaparelli» απάντησε μονολεκτικά η Λόπεζ πριν γυρίσει το κεφάλι της για να χαιρετήσει κάποιον άλλον.

Το βίντεο σχολίασαν ειρωνικά πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων. «Γιατί έχει αυτή τη στάση;» ανέφερε ένας. «Τι αχτίδα ήλιου» έγραψε, σαρκαστικά, ένας άλλος. Ωστόσο, άλλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τη σταρ, επισημαίνοντας ότι η Λόπεζ ήταν πιθανότατα συγκεντρωμένη στο να περπατά με το στενό φόρεμα και είχε δεκάδες άλλους δημοσιογράφους να φωνάζουν το όνομά της την ίδια στιγμή. Μια άλλη πηγή είπε στο Page Six ότι η Λόπεζ ποτέ δεν είχε σκοπό να είναι αγενής.

«Προσπαθούσε να ανέβει τις σκάλες με ένα πολύ στενό φόρεμα και της φώναζαν περισσότεροι από 20 δημοσιογράφοι και στις δύο πλευρές του χαλιού. Προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε για να απαντήσει σε ερωτήσεις και η ερώτηση ήταν "ποιον φοράς;" και απάντησε απευθείας στην ερώτηση - με το όνομα του σχεδιαστή» σχολίασε.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα