Η απίθανη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο-Θα τον υποδυθεί σε νέα ταινία, είναι ολόιδιος [εικόνες]

Ο Μπίλι Ζέιν έκανε μια απίθανη μεταμόρφωση για να υποδυθεί τον εμβληματικό ηθοποιό και καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ Μάρλον Μπράντο για τη νέα βιογραφική ταινία «Waltzing with Brando».

Ο 58χρονος ηθοποιός του «Τιτανικού» δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα, όπου μοιάζει ολόιδιος με τον Μπράντο, στο Instagram του την Πέμπτη.

«#waltzingwithbrandothemovie #cannes η αληθινή ιστορία του Μάρλον ως «Νονός» του περιβαλλοντικού κινήματος,

πρωτοπόρος της βιώσιμης αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού μηδενικών εκπομπών άνθρακα στο ιδιωτικό του νησί Tetiaroa το 1970!» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Η νέα ταινία του Μπίλι Ζέιν για τον Μάρλον Μπράντο

Η ταινία σε σκηνοθεσία Bill Fishman είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του Bernard Judge με τίτλο «Waltzing with Brando: Planning a Paradise in Tahiti» και βρίσκεται στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Ζέιν έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στην πρεμιέρα του «Furiosa: A Mad Max Saga» στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου την Τετάρτη. Φόρεσε ένα ασπρόμαυρο σμόκιν και παπιγιόν καθώς πόζαρε μπροστά στους φωτογράφους.

Το «Waltzing with Brando» διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970, όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αγόρασε την ιδιωτική ατόλη Tetiaroa στο Νότιο Ειρηνικό, όπου γύρισε το «Mutiny On The Bounty» του 1962.

Ο Μπράντο ερωτεύτηκε το Tetiaroa και στρατολόγησε τον Judge, έναν αρχιτέκτονα, για να χτίσει ένα χωριό, ένα σπίτι και ένα οικολογικό ξενοδοχείο στο νησί.

Οι Tia Carrere, Jon Heder, Richard Dreyfuss, Alaina Huffman, Rob Corddry και Camille Razat συμπληρώνουν το καστ.

Σε μια συνέντευξη στο Deadline, ο Ζέιν, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, είπε ότι το πρότζεκτ για τον Μάρλον Μπράντο είναι «ένα ερωτικό γράμμα προς την Ταϊτή, σε αυτόν και το πάθος του».

Ο Ζέιν αναγνώρισε πώς ο Μπράντο ήταν μπροστά από την εποχή του όσον αφορά τον ακτιβισμό.

«Τότε κανείς δεν άγγιζε τις αιτίες. Υπερασπίστηκε τα πολιτικά δικαιώματα, παρέλασε με τον Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ», είπε ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός. «Διαδήλωσε για τα πολιτικά δικαιώματα. Το έκανε για τα δικαιώματα των ιθαγενών. Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι τι έκανε για το περιβάλλον ως ακτιβιστής και η προνοητικότητα που είχε για το τι στην πραγματικότητα θα γινόταν η κλιματική κρίση».

«Είναι σαν να μην ακυρώνεται καμία καλή πράξη», πρόσθεσε ο Ζέιν σχετικά με τον Μπράντο που δεν τον ευχαριστούσαν για τα ευγενή του επιτεύγματα.

Ο Μπράντο κέρδισε δύο Όσκαρ από τις οκτώ υποψηφιότητες στην καριέρα του. Το δεύτερο Όσκαρ του ήταν για τον ρόλο του ως Βίτο Κορλεόνε στον «Νονό». 

Αλλά ο Μπράντο παρέλειψε την τελετή των βραβείων Όσκαρ του 1973 επειδή διαμαρτυρόταν για την αρνητική απεικόνιση των Ιθαγενών Αμερικανών από το Χόλιγουντ. Η ηθοποιός Sacheen Littlefeather παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό του.

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών από αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα την 1η Ιουλίου 2004.

Φωτογραφίες: Instagram, Associated Press

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπίλι Ζέιν, Μάρλον Μπράντο-Θα, [εικόνες],bili zein, marlon branto-tha, [eikones]