Μενίδι: Ξέσπασε γείτονας της 40χρονης - «Θα ζούσε η κοπέλα, αν δεν τον είχαν αφήσει ελεύθερο»

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στη μέση του δρόμου.

«Θα ζούσε η κοπέλα, αν δεν τον είχαν αφήσει ελεύθερο»

Γείτονας της 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι μίλησε στον ALPHA, χαρακτηρίζοντάς την «αξιοπρεπέστατη». «Την γνωρίζουμε, έμενε εδώ και δύο μήνες με τα παιδιά της, οι τρεις τους στην περιοχή, κάθε μέρα λέγαμε καλημέρα, ήταν ευγενέστατη, πολύ καλή οικογενειάρχης, νοικοκυρά, με το χαμόγελο στα χείλη πάντα», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση

για το αν είχε δει ποτέ κάποιον άνδρα να παρακολουθεί το κτίριο και την περιοχή απάντησε αρνητικά. «Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, ούτε να κουβεντιάσει για κάποιο θέμα, ήταν πολύ αγαπητή στη γειτονιά. Δεν είχα δει τίποτα».

«Ήταν αξιοπρεπέστατη και η δικαιοσύνη είναι απαράδεκτο που τον άφησε ελεύθερο. Όλοι είναι αγανακτισμένοι με την δικαιοσύνη, θα ζούσε σήμερα η κοπέλα αν δεν τον είχαν αφήσει ελεύθερο. Αγανακτήσαμε όλοι, έπρεπε να κρατηθεί μέσα, τι κάνει το κράτος και η δικαιοσύνη;», ξέσπασε ο γείτονας της 40χρονης μητέρας.

«Βοήθεια, ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά!»

Τραγικές φιγούρες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Action24, τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας, που μένουν σε κοντινή απόσταση από το σημείο. Σύμφωνα με όσα μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας στον τηλεοπτικό σταθμό, τα παιδιά της γυναίκας έδειξαν μια φωτογραφία της στους αστυνομικούς που είχαν αποκλείσει το σημείο, κι όταν τους επιβεβαίωσαν ότι το πρόσωπο που τους έδειχναν είναι το θύμα, ξέσπασαν σε λυγμούς.

«Βοήθεια, βοήθεια, ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά!» φέρεται να είπε το ανήλικο κοριτσάκι του θύματος μιλώντας στο τηλέφωνο με συγγενή της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μενίδι, Ξέσπασε, 40χρονης - Θα,menidi, xespase, 40chronis - tha