Μιμή Ντενίση για Κώστα Κωστόπουλο: Δεν πίστεψα την καταγγελία σε βάρος του

Την πίστη της στο πρόσωπο του Κώστα Κωστόπουλου εξέφρασε, κατά πληροφορίες, στη διάρκεια της κατάθεσής της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η Μιμή Ντενίση.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου σκηνοθέτη, ο οποίος έχει οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό.

Η ίδια, σύμφωναμε την εκπομπή «Το Πρωινό», ανέφερε τη δική της εμπειρία από τη γνωριμία της μετον πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», ενώ τόνισε ότι ουδέποτε πίστεψε την εν λόγωκαταγγελία.

Μιμή Ντενίση γιαΚώστα
Κωστόπουλο: Έχουμε συνεργαστεί, γνωρίζω το ποιόν του

«Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί, τον είχα δάσκαλο στη σχολή. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη, έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους ηθοποιούς και δεν έχω ακούσει κάτι για τον σκηνοθέτη. Όταν έκανε audition ποτέ δεν την έκανε μόνος του, πάντα είχε κόσμο μαζί του. Όταν άκουσα την καταγγελία ουδέποτε δεν την πίστεψα γιατί γνωρίζω το ποιόν του και είμαι πεπεισμένη για την αθωότητά του», φέρεται να είπε η Μιμή Ντενίση για τον Κώστα Κωστόπουλο στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το «Πρωινό».

Στα της δίκης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τάχθηκε υπέρ της απαλλαγής του σκηνοθέτη από την κατηγορία του βιασμού, κάνοντας λόγο για σοβαρές αμφιβολίες, και ζητώντας από το δικαστήριο να τον κηρύξει αθώο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα