«Τα θαλάσσωσαν»: Βγήκαν να γιορτάσουν «τη Μέρα του Βασιλιά» και βούλιαξε η βάρκα τους σε κανάλι του Άμστερνταμ [βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα κωμικοτραγικό βίντεο από το Άμστερνταμ με μια παρέα Ολλανδών, να αναδύονται μουσκεμένοι από κανάλι της πόλης, όπου είχαν βγει βόλτα με τη βάρκα τους για να γιορτάσουν τη «Μέρα του Βασιλιά».

Την ώρα που η κατάμεστη βάρκα άρχισε να βυθίζεται υπό το βάρος των επιβατών, κάποιοι εξ’ αυτών πήδηξαν για να φθάσουν στην όχθη του καναλιού Χέρενγκραχτ του Άμστερνταμ, αλλά οι περισσότεροι κατέληξαν στο νερό – θέαμα ξεκαρδιστικό για τους περαστικούς που παρακολουθούσαν τη σκηνή.

Η Μέρα του Βασιλιά στις 27 Απριλίουείναι εθνική

γιορτή στην Ολλανδία γιατα γενέθλια του βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ. Λίγο πριν τις 14:00 τοπική ώρα κι ενώ οιεορτασμοί ήταν σε εξέλιξη, πολλοίκάτοικοι του Άμστερνταμ κατέβηκαν στακανάλια για το μεγάλο γεγονός. Το viralβίντεο με τις δεκάδεςεκατομμύρια θεάσεις, καταγράφει τηστιγμή που οι επιβάτες άλλων, πιοαξιόπλοων, σκαφών, παρακολουθούν τουςσυμπατριώτες τους να «τα κάνουν μούσκεμα».

Την ώρα πουπλησιάζουν την όχθη κάποιοι από τουςεπιβάτες της βάρκας, σπεύδουν νααποβιβαστούν με αποτέλεσμα το σκάφοςνα αρχίζει να χάνει την ισορροπία τουκαι να μπάζει νερά.

Η βάρκα αρχίζει να βυθίζεται μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά τον αρχικό πανικό διαδέχονται τα γέλια μόλις γίνεται αντιληπτό ότι όλοι οι ναυαγοί είναι σώοι και αβλαβείς.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βγήκαν, Μέρα, Βασιλιά, Άμστερνταμ [βίντεο],vgikan, mera, vasilia, amsterntam [vinteo]