Γκουίνεθ Πάλτροου: Δεν θα ξανακάνω ποτέ μπότοξ!

Η ηθοποιός μίλησε στο Bazaar για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή και τις μικρές απολαύσεις της.

Είναι από τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ που ακολουθούν την υγιεινή διατροφή και που δίνουν μεγάλη έμφαση στην άσκηση.

Ωστόσο ακόμη και η Πάλτροου κάνει τις παρασπονδίες της. Η διάσημη ηθοποιός που θα βρεθεί ακόμη μια φορά στο πλευρό του Iron Man, εξομολογήθηκε στο Bazaar ότι κάνει ένα τσιγάρο

την εβδομάδα, ενώ έχει δοκιμάσει και μπότοξ.

Η ηθοποιός δήλωσε συγκεκριμένα πως κάθε Σαββατόβραδο απολαμβάνει ένα τσιγάρο American Spirit, αλλά και ότι θα φοβόταν πολύ να έκανε κάποια επέμβαση στο μέλλον για να αλλάξει το σώμα της. Παρόλα αυτά, παραδέχεται ότι η επιθυμία αυτή ίσως να αλλάξει καθώς μεγαλώνει.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έκανα ποτέ ξανά μπότοξ. Όταν το έκανα έμοιαζα με τρελή», δήλωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός μίλησε αρκετά για τον τρόπο ζωής της και τη ισορροπία που προσπαθεί να διατηρήσει. Προσπαθεί πάντα να ακολουθεί τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

«Νομίζω ότι είναι ένα μιξ πολλών πραγμάτων. Για παράδειγμα προτιμώ πάντα τα οργανικά προϊόντα, αλλά θα πάω να κάνω και λέιζερ», συμπλήρωσε η Πάλτροου που έκανε σημαντικές θυσίες για να μείνει σε εκπληκτική γραμμή για το Iron Man 3.

Τέλος μίλησε για την ιδιαίτερη φιλία που έχει αναπτύξει με τον Jay-Z και για το πόσο πολύ την έχει βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

«Δεν έχω τις ίδιες φοβίες που συνήθιζα να έχω παλιά. Ο Jay αντιμετωπίζει την ζωή με πολύ εσωτερισμό. Έμαθα πολλά από αυτόν και μου έχει κάνει πολύ καλό».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα