Άγιοι Ανάργυροι γυναικοκτόνος: “Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου”, λέει ο πατέρας του δράστη

Συγγνώμη από την οικογένεια του 28χρονου θύματος, ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους. Ο πατέρας του δράστη του άγριου εγκλήματος, μίλησε στο Star και ανέφερε «έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, την λάτρευα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα». Ο δράστης μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε. Συνελήφθη

και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Πατέρας 28χρονης: «Εάν μου είχε πει κάτι, θα τον είχα σκοτώσει»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ από τον πρώην σύντροφό της. «Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν δύο μήνες τώρα, και από τη ζήλια του τη σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει, γιατί ήξερε ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο, ενώ μου το είχε πει η μάνα της. Είχε σπουδάσει Παιδαγωγικά, αγαπούσε τα παιδιά. Ήταν άγγελος, δεν πείραξε κανέναν. Τα έχω από μωρά. Από 5-6 ετών, τα έχω μεγαλώσει εγώ επειδή χώρισα με τη γυναίκα μου, αλλά τα παιδιά μείνανε σε εμένα. Εάν μου έλεγε κάτι, θα τον είχα σκοτώσει εγώ».

Τι λέει η γιαγιά της 28χρονης κοπέλας

Στην εκπομπή μίλησε και η γιαγιά της νεαρής κοπέλας. «Δεν μου άρεσε σαν άνθρωπος. Τη χτύπαγε πολλές φορές απ’ ό,τι έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε. Μένανε μαζί. Κάπου-κάπου ερχόταν εδώ. Εγώ τα μεγάλωσα και τα δύο. Και το λύκειο εδώ το έβγαλαν. Δεν μπόρεσε να πιάσει δουλειά σε παιδικό σταθμό. Τώρα τελευταία ήρθε για να μείνει εδώ και ξαναέφυγε», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα