Χαλί από λεφτά σε γάμο: Γαμπρός έκανε δώρο αξίας 25.000 δολαρίων

Με ένα λίαν ασυνήθιστο δώρο αιφνιδίασε ένας γαμπρός την εκλεκτή της καρδιάς του στις Φιλιππίνες. Στη γαμήλια δεξίωση που έγινε στα τέλη του περασμένου μήνα στην Valencia City στις Φιλιππίνες ο γαμπρός, ονόματι Τζον Κλαβεσίλας, ξετύλιξε ένα «χαλί», που είχε φτιάξει συρράπτοντας χαρτονομίσματα αξίας ενός εκατομμυρίου πέσος Φιλιππίνων (κάπου 25.000 δολάρια).

Η στιγμή συνοδεύτηκε από επευφημίες των προσκεκλημένων, ενώ η νύφη, ονόματι Τζαμάικα

Τζουριντίκο, ξεκαρδίστηκε πανευτυχής στα γέλια από την επίδειξη της αγάπης του άνδρα της. Μάλιστα ο γαμπρός βοήθησε τη νύφη να φορέσει ως μπέρτα το χαλί με τα μετρητά προς τέρψιν των πεθερικών, που έμειναν άφωνα με τη γενναιόδωρη χειρονομία του.

Τα πιο περίεργα δώρα σε γάμουςΣε ένα άρθρο του city.sigmalive.com, 20 άτομα στην Κύπρο ρωτήθηκαν για τα πιο περίεργα πράγματα που βρήκαν σε φακελάκι του γάμου τους. Οι απαντήσεις που δόθηκαν είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Μερικές από αυτές είναι:Το πιο περίεργο ήταν το φακελάκι που μου έδωσε ο παππούς μου. Είχε μέσα ένα κοτσιάνι ενός χωραφιού. (Δόξα, 1989)Άνοιξα το φακελάκι και βρήκα μέσα το προσκλητήριο του γάμου μου. (Καρολίνα, 2013)Κάποιος μου έβαλε μέσα στο φακελάκι μια κυπριακή λίρα. (Γιώργος, 2010)Βρήκα φάκελο μέσα στον φάκελο και σε έναν άλλο φάκελο βρήκα χαρτάκια κομμένα. (Θεώνη, 2016)Μέσα σ’ ένα από τα φακελάκια είχε απλώς μια άσπρη άδεια κάρτα. (Χρήστος, 2014)Άνοιξα τον φάκελο και μέσα είχε ακόμη έναν φάκελο, ο οποίος ήταν άδειος. (Χριστίνα, 2008)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλί, Γαμπρός, 25 000,chali, gabros, 25 000