Βίκυ Καγιά πατέρας: «Ας μην πιάσουμε τα δυσάρεστα σήμερα»

Η Βίκυ Καγιά παρευρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου, λίγες εβδομάδες αφότου έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η παρουσιάστρια πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί και στάθηκε για λίγο στο σημείο που βρίσκονταν οι κάμερες των εκπομπών. Η Βίκυ Καγιά είπε στις δηλώσεις που έκανε με τη συμπρωταγωνίστριά της ότι «Είναι ημέρα χαράς σήμερα. Είμαι συναισθηματικά περίεργα αυτή την περίοδο. Είναι τεράστια η τιμή και η συγκίνηση να είμαι υποψήφια στα κινηματογραφικά βραβεία,

όπου θα είναι και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη». Όταν έγινε μια έμμεση αναφορά «σε δυσάρεστα γεγονότα» από ρεπόρτερ, η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως «Έτσι είναι η ζωή, αλλά μην πιάσουμε τα δυσάρεστα σήμερα.

Είναι μέρα χαράς! Αφιερώνω αυτή την ταινία στη μαμά μου και τον μπαμπά μου, που “έφυγε” πρόσφατα». Την Τετάρτη 24 Απριλίου, η Βίκυ Καγιά έκανε γνωστό τον θάνατο του πατέρα της, χωρίς, ωστόσο, να μοιραστεί λεπτομέρειες. Μέσω Instagram, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας «Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ΄αγαπώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίκυ Καγιά,viky kagia