Ψαρι με κυμινο και ριγανη

Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 2 ατομα

Υλικά:

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι
2 κουταλάκια του γλυκού χοντρό αλάτι
4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κόλιανδρο, καθώς και κλαδάκια για γαρνίρισμα
2 φιλέτα ψαριού ( από λαβράκι ή λιθρίνι) καθαρισμένα
Λάιμ φέτες για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε μαζί το κύμινο, τη ρίγανη, το τσίλι, και το αλάτι σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο μπολ

ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το κόλιαντρο.
Μεταφέρουμε τα φιλέτα σε ένα μεγάλο πιάτο και τρίβουμε και τις δύο πλευρές με το μίγμα μπαχαρικών.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και λαδώνουμε ελαφρά τη σχάρα. Τοποθετούμε τα ψάρια στο γκριλ. Χρησιμοποιούμε δύο σπάτουλες για να γυρίζουμε τα ψάρια ώστε να ψηθούν και από τις δύο πλευρές.
Μεταφέρουμε τα φιλέτα ψαριού σε μια πιατέλα. Αφήνουμε τα φιλέτα να κρυώσουν λίγο. Ραντίζουμε με το μίγμα του ελαιόλαδου με το κόλιανδρο. Γαρνίρουμε με φέτες λάιμ. Σερβίρετε αμέσως. Καλή Όρεξη!

Keywords
Αναζητήσεις
καθαρισμα ψαριου, psari me krimidi
Τυχαία Θέματα