Η Realnews αυτής της Κυριακής

14:04 28/1/2023 - Πηγή: Enikos

Με τίτλο: «Το νέο τοπίο για τους μισθούς» κυκλοφορεί, αυτή την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς θα διαμορφωθούν οι αποδοχές των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την επόμενη διετία.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ολόκληρο το σχέδιο για το νέο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

– Τι προβλέπεται για επιδόματα και αξιολογήσεις.

Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν υψηλότερες απολαβές μετά την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το θρίλερ των 100 ημερών με την Αγκυρα. Η Αθήνα περιμένει κλιμάκωση των προκλήσεων μέχρι τις τουρκικές εκλογές. Κυβερνητικά στελέχη εκτιμούν ότι, όσο η τουρκική επιθετικότητα παραμένει στο κόκκινο, καραδοκεί ο κίνδυνος ενός ατυχήματος. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να απαντά σε κάθε απειλή του Ερντογάν.

– Τα μέτρα στήριξης του Φεβρουαρίου. Ποιες είναι οι έκτακτες παρεμβάσεις που θα ανακοινώσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

– Στο μικροσκόπιο η Μπάιντα για τρία αδικήματα. Πού καταλήγει η έρευνα των Αρχών για τη Σύρια συγγραφέα που επινόησε τη «νεκρή Μαρία» στον Εβρο.

– Οι χρυσές δουλειές του «Μάξιμου Σαράφη». Τα δάνεια που έταζε σε επιχειρηματίες ο προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis, η Κύπρια δικηγόρος και ο Ινδός τραπεζίτης.

– 6 μνηστήρες για την ΕΑΒ. Η «R» αποκαλύπτει το σχέδιο για ιδιωτικοποίηση του 49% της αμυντικής βιομηχανίας. Τι περιλαμβάνει η πρόσκληση ενδιαφέροντος 13 σελίδων, υπό τον τίτλο «Πρόγραμμα Ουρανός», που εστάλη σε Lockheed Martin, Boeing, Dassault, Airbus, BAE Systems και Leonardo, οι οποίες καλούνται να απαντήσουν έως τις 10 Φεβρουαρίου. Πώς θα διαχωριστούν τα περιουσιακά στοιχεία και η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας και τι θα γίνει με το μάνατζμεντ.

– Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός για τη Ν.Δ. και ταυτόχρονα προϋπόθεση σταθερότητας για τη χώρα. Προσερχόμαστε στις εκλογές με την αξιοπιστία ενός πολύ σημαντικού έργου».

– Ράνια Σβίγκου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα και γι’ αυτό θα είναι πολιτικά, ηθικά αλλά και πρακτικά εφικτό να σχηματιστεί κυβέρνηση των νικητών από την πρώτη κάλπη».

– Φρίκη στον Κολωνό: Σφίγγει ο κλοιός για τον εισπράκτορα του Ηλ. Μίχου. Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση ακόμη τεσσάρων βιαστών της 12χρονης, καθώς και ενός νεαρού που έπαιρνε χρήματα για λογαριασμό του 53χρονου.

– Ανοίγουν στόματα για τον νέο ψευτογιατρό. Η «R» φέρνει στο φως τέσσερις μαρτυρίες για τη δράση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Realnews, Κυριακής,Realnews, kyriakis