Και επίσημα πρωταθλήτρια η ΑΕΚ – Στέψη στη Ριζούπολη

18:02 3/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Πρωταθλήτρια με… μια ακόμη βούλα η ΑΕΚ καθώς το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ και πλέον γίνεται απονομή τίτλου το Σάββατο στη Ριζούπολη!

Οι φίλοι της Ένωσης πλέον έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν χωρίς… κανένα αστερίσκο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να περιμένουν την απονομή στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη!
Η… τελευταία ελπίδα του ΠΑΟΚ

για ανατροπή εξαντλήθηκε μιας και το Διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατά της τιμωρίας που είχε επιβληθεί και από την Επιτροπή Εφέσεων. Έτσι πλέον και με την βούλα το πρωτάθλημα για την σεζόν που ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο πάει και τυπικά στην ΑΕΚ καθώς πρόκειται για την τελεσίδικη απόφαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας η οποία πλέον δεν μπορεί προσβληθεί με κανέναν τρόπο.

Η σχετική απόφαση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα εξής.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Και επίσημα πρωταθλήτρια η ΑΕΚ – Στέψη στη Ριζούπολη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα