Νέες εγκαταστάσεις της LG Magna e-Powertrain στην Ουγγαρία

11:56 6/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η LG Magna e-Powertrain, η κοινοπραξία μεταξύ της LG Electronics (LG) και της Magna (Magna), που συστάθηκε το 2021, ανακοίνωσε στην έκθεση IAA Mobility 2023 ότι αυξάνει το δυναμικό της με μια νέα μονάδα στο Miskolc της Ουγγαρίας.

Η εγκατάσταση θα

βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Miskolc, η οποία διαθέτει αναπτυγμένες υποδομές και είναι στρατηγικά τοποθετημένη κοντά σε πελάτες OEM και άλλες εγκαταστάσεις της Magna σε όλη την περιφέρεια. Η εταιρεία έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη τόσο από την ουγγρική κυβέρνηση όσο και από τις τοπικές αρχές.

Η νέα μονάδα, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί το 2025, θα ξεκινήσει την παραγωγή με ηλεκτρικούς κινητήρες και σχεδιάζει να προσφέρει μια σειρά από λύσεις ηλεκτροκίνησης, συμπεριλαμβανομένων inverters και φορτιστών οχημάτων.
Η εγκατάσταση των 284.000 τετραγωνικών μέτρων θα είναι η πρώτη παραγωγική μονάδα της LG Magna e-Powertrain στην Ευρώπη και με την έναρξη της παραγωγής το 2026, η εταιρεία αναμένει να δημιουργήσει περίπου 200 νέες θέσεις εργασίας.

«Η νέα εγκατάσταση στην Ουγγαρία αποτελεί άλλο ένα ορόσημο για την κοινοπραξία στην υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξής της», δήλωσε ο Diba Ilunga, πρόεδρος της Magna powertrain. «Με αυτήν τη νέα παραγωγική δυναμική – την πρώτη της κοινοπραξίας στην Ευρώπη, η LG Magna e-Powertrain είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών και στην αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων».

«Η νέα μας εγκατάσταση αποτελεί απόδειξη της σημαντικής ανάπτυξης της LG Magna e-Powertrain, χάρη στην ισχυρή συνεργασία μας», δήλωσε ο Eun Seok-hyun, πρόεδρος της LG Vehicle component Solutions (VS) Company. «Η νέα εγκατάσταση στοχεύει στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας».

Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία στρέφεται προς την ηλεκτροκίνηση, η κοινοπραξία προσφέρει στους κατασκευαστές ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις με εξαρτήματα που διευκολύνουν την ηλεκτροκίνηση και τη λειτουργικότητα.
«Αυτή η νέα εγκατάσταση επιδιώκει να ενισχύσει την ανάπτυξη της LG Magna e-Powertrain στην ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε ο Cheong Won-suk, διευθύνων σύμβουλος της LG Magna e-Powertrain. «Μαζί με τις εγκαταστάσεις στο Μεξικό, την Κίνα και τη Νότια Κορέα, η εγκατάσταση στην Ουγγαρία θα είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η εταιρεία επιταχύνει την πορεία της ως συνεργάτης λύσεων mobility στην ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά EV».

Η κοινοπραξία συνδυάζει την τεχνογνωσία της Magna στα συστήματα ηλεκτρικής μετάδοσης κίνησης και την επιχειρησιακή υπεροχή, με τις δυνατότητες της LG στην ανάπτυξη εξαρτημάτων για ηλεκτρονικούς κινητήρες, inverters και φορτιστές εντός του οχήματος. Η συνεργασία στον σχεδιασμό και την κατασκευή που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της LG Magna e-Powertrain επιτρέπει στις δύο εταιρείες να αξιοποιήσουν τις τάσεις της αγοράς και να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών με καινοτόμες λύσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
nees-egkatastaseis-tis--lg-magna-e-powertrain-stin-oungaria.htm
Τυχαία Θέματα