Βόλος: Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος έπειτα από μήνυση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης

Συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του δημοτικός σύμβουλος ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή ένταση που σημειώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης χθες Τρίτη. Μετά τη σύλληψή του ο Αχιλλέας Μπέος οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα και τελικά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Όλα είχαν αρχίσει λίγο νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδιακού δημοτικού συμβουλίου, με αλλεπάλληλες εντάσεις και διακοπές. Κάποια στιγμή ο δήμαρχος Βόλου ακούγεται να λέει «εσύ βάλε μυαλό», απευθυνόμενος στον δημοτικό

σύμβουλο Κώστα Γαργάλα, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε δεχτεί επίθεση από συνάδελφό του, που ανήκει στην παράταξη του κυρίου Μπέου. Ο κ. Γαργάλας εξέλαβε τα λόγια του δημάρχου σαν απειλή, έκανε μήνυση και ο δήμαρχος Βόλου συνελήφθη χθες Τρίτη, αργά το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Γαργάλας βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Αχιλλέα Μπέου και η φράση «εσύ βάλε μυαλό» θεωρήθηκε από ορισμένους συμβούλους της αντιπολίτευσης ως «επιβράβευση» του συμβούλου που ήταν υπαίτιος για τον ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο κ. Γαργάλας ανέφερε πως κατέθεσε τη μήνυση γιατί κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Η στιγμή της έντασης στο δημοτικό συμβούλιο

Keywords
Αναζητήσεις
volos-synelifthi-o-achilleas-beos-epeita-apo-minysi-dimotikou-symvoulou-tis-antipolitefsis.htm
Τυχαία Θέματα