Viral η Έλενα Κουντουρά που πανηγυρίζει «ταυτόχρονα» για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ – Άλλαξε σακάκι (video)

Τεράστια ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται ακόμα στην Ευρώπη, καθώς ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ, πήραν τεράστιες προκρίσεις σε Final 4 και τελικό Conference League αντίστοιχα. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Έλενα Κουντουρά να το χαρεί με την ψυχή της και να ανεβάσει ξεχωριστά βίντεο για κάθε πρόκριση, αλλάζοντας πράσινα και κόκκινα σακάκια, καταφέρνοντας να γίνει viral.

Πρώτα ξεκίνησε με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι και την πρόκριση στο Final 4, λέγοντας: «Η παναθηναϊκή οικογένειά μου γιορτάζει την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στο Final 4. H ανιψιά μου, Έλενα Κουντουρά, έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα και όλοι μαζί θέλουμε στον τελικό τον Παναθηναϊκό».

View this post on Instagram

A post shared by Elena Kountoura (@kountoura.elena)

Μετέπειτα ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μπαρτσελόνα, πάλι στο μπάσκετ, και πήγε και αυτός στο Final 4, με την Έλενα Κουντουρά να λέει: «”Είμαι πολύ χαρούμενη για την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο Final 4 και βαθιά συγκινημένη γιατί ο σύζυγός μου και ο γιος μου αγωνίστηκαν με τον “θρύλο”. Coach Μπαρτζώκα, πάμε γερά να νικήσουμε και τη Ρεάλ».

View this post on Instagram

A post shared by Elena Kountoura (@kountoura.elena)

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς ούτε ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε και αυτός εκεί. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν επί της Άστον Βίλα με 2-0 στον δεύτερο ημιτελικό του Conference League και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό, με την Έλενα Κουντουρά, ξανά με κόκκινο σακάκι, να τονίζει: «Η ομάδα του Ολυμπιακού απογείωσε την Ελλάδα μας έκανε υπερήφανους. Συγχαρητήρια, πρωταγωνιστές στην Ευρώπη. Πάμε όλοι μαζί να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά, ψηλότερα».

View this post on Instagram

A post shared by Elena Kountoura (@kountoura.elena)

Βέβαια, ακόμα και το παραπάνω έκανε μερικά τρολάκια του Twiteer όπως ο γνωστός σε όλους μας Ζούκοφ, να βγάλουν και για αυτό κακία και χολή:

Είτε προκρίνεται ο Παναθηναϊκός, είτε προκρίνεται ο Ολυμπιακός, ένα μέλος της οικογένειας Κουντουρά αισθάνεται υπερήφανο, θυμίζοντας εκείνον τον τύπο που είχε βγει στον Τσουκαλά και ήταν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. pic.twitter.com/SfxQKVHvqm

— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) May 10, 2024

Ειδήσεις σήμερα:

Ρένα Κουβελιώτη: Η πρώτη αντίδραση μετά την επίθεση – Οι δύο υποθέσεις που ασχολήθηκε πρόσφατα

Έρχεται ανατροπή με Μελέτη και Γιώργο Αυτιά; Τα «διαμάντια» από τη νέα δημοσκόπηση (video)

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση κατά της δημοσιογράφου του ALPHA – Τραυματίστηκε σοβαρά

Φρίκη στη Χαλκίδα: 63χρονη δολοφονήθηκε με πολλαπλές μαχαιριές – Πιθανή νέα γυναικοκτονία

Keywords
Τυχαία Θέματα