Μενίδι: Σε ψυχολογικό σοκ η κόρη του γυναικοκτόνου (video)

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά τη γυναικοκτονία χθες τα ξημερώματα, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομολογεί και περιγράφει τα όσα έγιναν καρέ – καρέ. Με την κόρη του να βλέπει τη μητέρα της νεκρή για ώρες στο πεζοδρόμιο.

Ο 50χρονος ομολόγησε πως

ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

Η κόρη έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στην γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των παιδιών διότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά. Θα πάρει πολύ καιρό με ειδικούς επιστήμονες και με την υποστήριξη και προστασία του οικείου περιβάλλοντος προκειμένου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να σβήσουν από το οπτικό πεδίο τους αλλά και από την ψυχή τους, τις σκηνές βίας», δήλωσε αρχικά.

Για την κηδεμονία του ανήλικου αγοριού, είπε πως «θεωρώ θα την αναλάβει κάποιος θείος».

Για το γεγονός ότι η κόρη της 40χρονης είδε το άψυχο σώμα της μητέρας της, επισήμανε: «Κλήθηκε να αναγνωρίσει κιόλας μέσα από το διαδίκτυο και από την συγκεκριμένη φωτογραφία που κειτόταν η μητέρα, ότι ήταν η μητέρα της. αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα, και μάλιστα καταμεσής του δρόμου, και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Θυμώνω όταν αναφέρομαι σε αυτές τις καθυστερήσεις, στο να έρθει να γίνει μια ιατροδικαστική αυτοψία».

«Να απονέμεται ταχύτατα δικαιοσύνη»

«Δυστυχώς όμως είδαμε άλλη μία φορά μία σορό παρατημένη στον δρόμο. Μια γυναίκα η οποία ήταν καθ’ όλα ηθική, που αγωνιζόταν για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά της. Μια γυναίκα η οποία αποφάσισε πραγματικά να απομακρυνθεί από το κακοποιητικό περιβάλλον. Δυστυχώς δέχθηκε ξανά τον κακοποιητή της. Μια γυναίκα η οποία προφανώς μεγάλωσε στο οικογενειακό περιβάλλον της με άλλα στερεότυπα, στο να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη. Έκανε αυτό το λάθος», υπογράμμισε η κ. Δημητριάδου.

Και συνέχισε: «Σε μία τέτοια περίπτωση τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Γνωρίζει κάθε γυναίκα που κακοποιείται τι υπηρεσίες παρέχονται μέσα σε μία δομή; Τα θύματα πρέπει να ζουν υπό αξιοπρεπείς συνθήκες. Να απονέμεται ταχύτατα δικαιοσύνη και όχι να παίρνουμε αναβολές. Γιατί δεν ήρθε το ένα έγγραφο, γιατί δεν ήρθε το άλλο και πάμε από χρόνο σε χρόνο, και όταν έρχονται όλα αυτά έχω έναν άνθρωπο που ήδη έχει χάσει την ζωή του. υπάρχουν αύτη την στιγμή καταγγελίες, έχει την εικόνα όλων αυτών των καταγγελιών η εισαγγελία, όταν υπάρχει διαβιβαστικό;».

«Υπάρχει πληρότητα ενημέρωσης για να δούμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κακοποιητή, ο οποίος επαναλαμβάνει αυτή την συμπεριφοράς του; Όπως ο κύριος που είχε προετοιμάσει την αφαίρεση ζωής της εν διαστάσει συζύγου του», κατέληξε η δικηγόρος.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρελό γλέντι στα social media με την επιστολή Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη: «Στείλε email bro»Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)«Ευαγγελισμός»: Σκληρή απάντηση Παπανικολάου σε Γεωργιάδη – «Λέει ψέματα, να τον μαζέψει ο Μητσοτάκης» (ηχητικό)
Keywords
Τυχαία Θέματα