«Έκλεισε στη Μονακό ο Νικ Καλάθης»

Στο Πριγκιπάτο με τη φανέλα της Μονακό θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο Νικ Καλάθης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es».

Ο διεθνής γκαρντ το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Φενερμπαχτσέ, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την τούρκικη ομάδα, με τους Ισπανούς να θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του στη Μονακό.

Σίγουροι για τη μεταγραφή του Νικ Καλάθη στη Μονακό είναι οι Ισπανοί.

Αξίζει

να σημειώσουμε ότι ο Καλάθης ήταν αυτός που «σκότωσε» την Μονακό στο Game 5 των playoffs της Euroleague, με τον γκαρντ της Φενερμπαχτσέ να ευστοχεί σε τρίποντο και να στέλνει την τούρκικη ομάδα στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ενδεχόμενη μεταγραφή του Καλάθη στη Μονακό θα δυναμώσει πολύ τους Μονεγάσκους στη γραμμή των γκαρντ, όπου υπάρχουν πολλοί παίκτες κορυφαίου επιπέδου, όπως είναι ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός, όπως αναφέρουν στη Γαλλία, βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Μονακό, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα φετινά στατιστικά του

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Μάικ Τζέιμς με τον οποίο συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό, φέτος μέχρι στιγμής έχει μέσο όρο στην Euroleague 7.2 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ, 1.9 κλέψιμο και 10.5 πόντους στο σύστημα ranking της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα