Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δολοφόνο της 40χρονης

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε πριν από λίγο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης από το Μενίδι. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι του στη δίκη για την ενδοοικογενειακή βία που είχε αναβληθεί για σήμερα, ζήτησαν νέα αναβολή, λόγω «κωλύματος του κατηγορουμένου». Το δικαστήριο ανέβαλε για τις 18 Μαρτίου 2025.

Η υπόθεση αυτή αφορά στην τελευταία

καταγγελία που είχε κάνει το θύμα λίγο μετά το Πάσχα για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία Ο 50χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για κρείσσονες αποδείξεις για σήμερα, 17 Μαΐου.

Πάλευε επί 11 χρόνια να ξεφορτωθεί τον δολοφόνο της – «Ήταν απροστάτευτη από παντού»

Αμετανόητος και κυνικός εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 50χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του ξημερώματα Πέμπτης 16 Μαΐου.

«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, λίγο μετά τον εντοπισμό του σε οικοδομή —κοντά στο σημείο της δολοφονίας— σε κατάσταση μέθης.

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στη 40χρονη γυναίκα, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση από τον Μάρτιο. Σημειώνεται πως είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά, 21 και 15 ετών.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», είπε στην ανάκρισή του ο καθ’ ομολογίαν δράστης.

Την κατακρεούργησε με 17 μαχαιριές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega το θύμα δέχτηκε 17 μαχαιριές στον λαιμό και τον θώρακα. Μάλιστα φέρεται ο 50χρονος να άφησε το μαχαίρι στο σημείο της δολοφονίας καθώς είχε «κολλήσει» στο σώμα της γυναίκας, μεταξύ κοιλιάς και ποδιού.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει το βράδυ και έπειτα άρχισε να περιφέρεται στην περιοχή, μέχρι που η ΕΛ.ΑΣ τον εντόπισε στην οικοδομή.

Τον είχε καταγγείλει 3 φορές

Οι αναφορές για περιστατικά ξυλοδαρμών και απειλών στον γάμο τους δεν είναι λίγες, με την 40χρονη να είχε φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει τρεις φορές.

Συγκεκριμένα, στις 3 Απριλίου 2013 η γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, με τον άνδρα να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα