Νέα μοντέλα στη σειρά G4 από την AGON by AOC

Η AGON by AOC – μία από τις πρωτοπόρες μάρκες οθονών gaming1 και αξεσουάρ πληροφορικής παγκοσμίως – παρουσιάζει τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά G4 από το καταξιωμένο χαρτοφυλάκιο AOC GAMING, τα μοντέλα 23,8″ (60,5 cm) 24G4XE και 27″ (68,6 cm) 27G4XE. Η νέα σειρά G4, η οποία λανσαρίστηκε φέτος, με εντυπωσιακή σχεδίαση που έχει πηγή έμπνευσης αεροσκάφος stealth, είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά, με τα ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος μοντέλα Full HD, 24G4X και 27G4X, καθώς και με το μοντέλο QHD, Q27G4X.

Σχεδιασμένες για να απευθύνονται στον σκληρό πυρήνα του κοινού των παικτών που αναζητούν υψηλές επιδόσεις χωρίς υψηλή τιμή, οι 24G4XE και 27G4XE αποτελούν λιτές εναλλακτικές λύσεις με σχεδίαση βάσης χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, ενώ διατηρούν προδιαγραφές υψηλών επιδόσεων, όπως είναι ο ρυθμός ανανέωσης 180 Hz και ο χρόνος απόκρισης GtG έως 1 ms. Αυτά καθιστούν τα νέα μοντέλα G4 σημαντικά πιο προσιτά, καλύπτοντας τη ζήτηση για εμπειρίες gaming ανταγωνιστικού επιπέδου σε πιο ελκυστική τιμή.

Σειρά G4 – χαμηλή τιμή με υψηλές επιδόσεις

Οι φετινές οθόνες της σειράς G4 από την AGON by AOC αντικατέστησαν τα βραβευμένα μοντέλα G2 που επιδοκιμάστηκαν για τις υψηλές επιδόσεις και την εξαιρετική τους αξία. Με νέο, κομψό σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, εμπνευσμένο από τις αιχμηρές γωνίες ενός αεροσκάφους stealth, η σειρά G4 διαθέτει αναβαθμίσεις τόσο στο εξωτερικό της κέλυφος όσο και “κάτω από το καπό”, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική τιμή της. Ένα σκαλί πάνω από τα μοντέλα 144/165 Hz, οι νέες προσθήκες της σειράς G4 της AOC GAMING διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης 180 Hz, βελτιώνοντας την καθαρότητα και την ομαλότητα της κίνησης. Εξοπλισμένες με ρυθμιζόμενες βάσεις ύψους για την υποστήριξη υγιούς στάσης σώματος και ευχρηστίας, τα νέα μοντέλα FHD, 24G4X και 27G4X, καθώς και η QHD, Q27G4X προσφέρουν στους gamers εξαρχής ένα πλήρες πακέτο.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των μοντέλων 24G4XE και 27G4XE και των δύο προγενέστερων μοντέλων είναι η απλοποιημένη βάση στήριξης, η οποία προσφέρει ρύθμιση κλίσης (-5/23°) για την κάλυψη βασικών εργονομικών αναγκών, μειώνοντας παράλληλα το συνολικό κόστος. Για τους χρήστες που διαθέτουν άλλα μέσα ρύθμισης (όπως γραφεία με ρυθμίσεις ή βραχίονες οθόνης) για το βέλτιστο ύψος θέασης, τα νέα μοντέλα 24G4XE και 27G4XE συμπληρώνουν τη σειρά με απλούστερες βάσεις σε εξαιρετική τιμή.

Καθαρά και έντονα γραφικά

Τόσο η 24G4XE όσο και η 27G4XE διατηρούν τις εγκωμιαστικές προδιαγραφές των ρυθμιζόμενων καθ’ ύψος αδελφών τους, διαθέτοντας μεγέθη οθόνης 23,8″ και 27″ αντίστοιχα. Κάθε οθόνη διαθέτει πάνελ Fast IPS, παρέχοντας ευκρινή ανάλυση Full HD (1920×1080), η οποία συμπληρώνεται από αστραπιαίο ρυθμό ανανέωσης 180 Hz και χρόνο απόκρισης GtG έως 1 ms για απρόσκοπτο παιχνίδι. Με φωτεινότητα 300 nits, αναλογία αντίθεσης 1000:1 και υποστήριξη HDR10, αυτές οι οθόνες αναπαράγουν ζωντανά, αληθοφανή οπτικά στοιχεία σε ευρύ φάσμα παιχνιδιών.

Για ευελιξία και εμβύθιση

Σχεδιασμένα με γνώμονα την ευελιξία, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν σχεδίαση “3-πλευρών χωρίς πλαίσιο”, η οποία είναι ιδανική για setup πολλαπλών οθονών. Για τους παίκτες που χρειάζονται μεγαλύτερη ευελιξία, και οι δύο οθόνες είναι εξοπλισμένες με δυνατότητες στήριξης VESA 100×100, επιτρέποντας την τοποθέτηση βραχιόνων για προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ύψους και γωνίας της οθόνης. Η υποστήριξη Adaptive-Sync εξασφαλίζει ομαλή απόδοση χωρίς τεχνουργήματα σε μεταβλητούς ρυθμούς καρέ, καθιστώντας αυτές τις οθόνες ένα φοβερό σύμμαχο για κάθε “πολεμική μηχανή” gaming. Και το νέο, διαισθητικό μενού OSD και το G-Menu με το ελαφρύ λογισμικό προσφέρουν λειτουργίες και χαρακτηριστικά εστιασμένα στο παιχνίδι, όπως το Smart Crosshair ή το Shadow Control.

Κανένας συμβιβασμός και στη συνδεσιμότητα, καθώς και τα δύο μοντέλα διαθέτουν 2x εισόδους HDMI 2.0 και 1x DP 1.4, μαζί με 2x ηχεία 2W για ολοκληρωμένη εμπειρία πολυμέσων. Αυτές οι προδιαγραφές διασφαλίζουν ότι οι οθόνες 24G4XE και 27G4XE δεν είναι μόνο ικανές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου παιχνιδιού, αλλά και ευέλικτες για την εξυπηρέτηση ποικίλων ψυχαγωγικών αναγκών και καθημερινών εργασιών.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Οι οθόνες AOC GAMING 24G4XE και 27G4XE έρχονται με 3ετή εγγύηση και θα είναι διαθέσιμες μέσα στον Απρίλη, στις προτεινόμενες τιμές λιανικής των 159,00 € και 189,00 €, αντίστοιχα.

The post Νέα μοντέλα στη σειρά G4 από την AGON by AOC appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife