Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 15-21.5.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει τη ζωτικότητά σας, αποκτάτε καινούργια ενδιαφέροντα, τώρα θα αναζητήσετε ανανέωση, βελτίωση και αναζωογόνηση. Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, νέες συνεργασίες θα έχετε με πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχτείτε και να εξελιχτείτε. Με διαφόρων ειδών δραστηριότητες θα καταπιαστείτε, δεν

αποκλείεται να λάβετε συμμετοχή σε ομάδες ή οργανώσεις κοινωνικής προσφοράς. Πρωτοποριακό θα είναι το πνεύμα σας, θα κινηθείτε στοχεύοντας στο να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αποφασιστικά και τολμηρά θα είναι τα εγχειρήματα σας, θετικές αλλαγές θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς και τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους, θα βρείτε τρόπο να ελιχτείτε και να αποδεσμευτείτε. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας είναι πολύ πιθανόν να σας φέρει έναν καινούργιο έρωτα, καταφθάνουν ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα σταθεροποιήσει τις επιθυμίες σας, οι στόχοι σας θα είναι συγκεκριμένοι, οι κινήσεις σας πολύ καλά μελετημένες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, ναι μεν θα σας ωθήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, ωστόσο θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τάσεις ανυπομονησίας ή υπερβολής. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς που είστε σε σχέση, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία, δύσκολα θα πάρετε αποφάσεις περί δεσμεύσεων, στη παρούσα φάση δε θα θελήσετε αλλαγές, πολύ πιθανόν να αποφύγετε δύσκολες ή σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς προτεραιότητα θα δώσετε στην ξεκούρασή σας, ψυχική και σωματική, δεκτικοί θα είστε σε φιλικές συναναστροφές και σε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους και την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε, ανοίγεται προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο, προσγειωμένη θα είναι η σκέψη σας και η συμπεριφορά σας, σε επαγγελματικά θέματα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις. Πριν από κάθε σας ενέργεια θα ερευνήσετε πολύ καλά το θέμα, επιφυλακτική και ταυτοχρόνως προνοητική θα είναι η στάση σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο, θα θελήσετε να αλλάξετε δεδομένα που σας πνιγούν ή που σας έχουν ρίξει στη ρουτίνα, δυναμικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό σάς φέρνει ενθουσιασμό, θα διαφοροποιήσετε τα σχέδιά σας, βασική σας επιδίωξη θα είναι η ανανέωσή σας. Κοινωνικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ομιλητικοί θα είστε με τα καινούργια πρόσωπα, νέες γνωριμίες θα προκύψουν. Με τον ερχομό του Ήλιου στο ζώδιό σας ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με πρόσωπο, που θα καταφέρει να αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ερχομό του Ερμή στον Ταύρο σταθεροποιείστε συναισθηματικά, τώρα το κύριο μέλημα σας θα είναι η ισορροπία και η ασφάλεια, επαγγελματική και οικονομική. Στον ερωτικό σας τομέα, για εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, η συζήτηση που θα κάνετε με το πρώην ταίρι σας θα εξελιχτεί επάνω σε νέα βάση. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία, η στάση σας ίσως να είναι επιφυλακτική σε θέματα ριζικών αποφάσεων, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη πιεστείτε για τελεσίδικες απαντήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύς θα καταφέρετε να χαλαρώσετε, θα προτιμήσετε τις ανέμελες επαφές, που να μπορούν να σας ξεκουράσουν. Καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας φέρει ο ερχομός του Ήλιου στους Διδύμους, πολύ καλά θα κάνετε και θα χειριστείτε την κατάσταση διπλωματικά, διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό σας φέρνει νέο ερωτικό ξεκίνημα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε.

ΛΕΩΝ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα ζωηρέψει τις διαθέσεις σας, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε, τολμηρές θα είναι οι επιλογές σας. Σε επαγγελματικά σας θέματα δεν αποκλείεται να τολμήσετε νέες μεθόδους και μια άλλου είδους τακτική από αυτήν που συνηθίζατε ως τώρα. Σε θέματα οικονομικά προσοχή σε επιπολαιότητες, η στάση σας δε θα πρέπει να είναι χαλαρή, μη δείξετε αδιαφορία σε ζητήματα που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία, στις ερωτικές σας υποθέσεις ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας να είναι παρορμητικές. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία σας, εσείς που είστε σε σχέση δε θα δεχτείτε πιέσεις γύρω απ’ το θέμα της δέσμευσης. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς, οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα προτιμήσετε να είναι περί ανεμών και υδάτων, θα αποφύγετε κουβέντες μελλοντικής εξέλιξης. Με την εμφάνιση του Ήλιου στους Διδύμους, με γοητευτικό πρόσωπο θα ανοίξετε θερμή συνομιλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο μεθοδική θα κάνει τη σκέψη σας, οργανωμένα θα είναι τα βήματά σας, θα αποφύγετε κινήσεις ρίσκου, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, στόχος σας θα είναι να βελτιωθείτε, να βγείτε από τη στασιμότητα, μια καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας εξοπλίσει με έμπνευση και ζωτικότητα, διατυπώστε τις ιδέες σας, η διορατικότητά σας θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Σε θέματα ερωτικά οι αποφάσεις σας θα είναι άμεσες, ίσως και κάπως ριζοσπαστικές, σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ο ερχομός του Ήλιου στους Διδύμους και η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σας φέρουν καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, εσείς οι ερωτικά μόνοι και ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε σχέση με καινούργιο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο και τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Καινούργιες επιθυμίες και ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, αμέσως θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, ωστόσο καλό θα είναι να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, μην εστιάσετε μόνο στα θετικά στοιχεία, παραβλέποντας τα αρνητικά. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς σε ονειροπολήσεις θα σας ρίξει, θα έχετε την τάση να προσεγγίζετε τις καταστάσεις από τη ρομαντική τους πλευρά. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, σας δίνω τη συμβουλή να σκεφτείτε λογικά και ρεαλιστικά, προσοχή να μη βγουν οι πεποιθήσεις σας εκτός πραγματικότητας. Η εμφάνιση του Ήλιου στους Διδύμους θα φέρει ομαλή εξέλιξη στην επικοινωνία σας, επαγγελματικές συζητήσεις, συνεδριάσεις, συμφωνίες, θα έχουν θετική πορεία. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, κάτι καινούργιο θα ξεκινήσει στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να αφορά έναν καινούργιο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο, συγκρατημένα και ώριμα θα είναι τα επαγγελματικά σας βήματα. Στις εργασίες σας και στις υποχρεώσεις σας θα είστε συνεπείς, συνεννόηση θα υπάρξει στις συναδελφικές σας επαφές. Για την ώρα, θα αφήσετε στην άκρη τα καινούργια εγχειρήματα, στόχος σας θα είναι κατοχυρώσετε και όχι να ρισκάρετε για να πολλαπλασιάσετε. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει την κοινωνικότητά σας, θα βρεθείτε να συνομιλείτε με καινούργια πρόσωπα, κάποιο απ’ αυτά δεν αποκλείεται να σας εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία, δε θα είναι καλή χρονική στιγμή για επανασυνδέσεις, εγωισμοί θα κάνουν την εμφάνισή τους. Σε εσάς που θέλετε να αποκαταστήσετε σχέσεις φιλικές ή ερωτικές, ευνοϊκό άνοιγμα θα φέρει ο ερχομός του Ήλιου στους Δίδυμους. Η Σελήνη στον Κριό θα σας ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, κύριο μέλημά σας θα είναι να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, οι κινήσεις σας θα στοχεύουν στην εξασφάλιση και στη σταθερή πορεία με διάρκεια στο χρόνο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο πρωτοποριακή θα κάνει τη σκέψη σας, σε συνδυασμό με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό οι ιδέες σας θα είναι καινοτόμες, θα ενθουσιαστούν τα άτομα που θα τις ακούσουν. Η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας. Στον ερωτικό σας τομέα περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς και τον Ήλιο να εμφανίζεται στους Διδύμους επικοινωνιακές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που προβείτε σε πράξεις επανασύνδεσης, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα φέρουν επανένωση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, ερωτικά ή επαγγελματικά, θα υπάρξει επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο, στις επαγγελματικές ή ερωτικές επαφές σας θα αποφύγετε τις αντιδραστικές ενέργειες, αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει, θα είναι η ομαλή εξέλιξη και η σταθερή μελλοντική πορεία. Τα οικονομικά σας θα τα χειριστείτε με σύνεση και μεθοδικότητα, θα επιλέξετε τις επενδυτικές αγορές και όχι την ανούσια κατανάλωση. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία, σε ερωτικά ζητήματα προσοχή στα πείσματα και στις εγωκεντρικές πράξεις, τυχόν εξουσιαστικές διαθέσεις θα φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα. Με την Σελήνη στον Υδροχόο θα έχετε ζωτικότητα και θετική σκέψη, ίσως να πάρετε την απόφαση να προβείτε σε εγχειρήματα, που ως τώρα οι αναστολές σας οδηγούσαν σε αναβολές. Ο ερχομός του Ήλιου στους Διδύμους θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας ικανότητα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για επανασυνδέσεις, για επαγγελματικές συζητήσεις και για οικονομικές συμφωνίες. Η Σελήνη στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, παίρνετε την απόφαση να ρισκάρετε και να κυνηγήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας ενισχύσει με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και ζωτικότητα. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να ρισκάρετε, να προχωρήσετε σε επεκτατικές επαγγελματικές ενέργειες, ωστόσο προσοχή στην υπερβολή, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικές ή επιπόλαιες. Η ανάγκη σας για οικονομική βελτίωση θα σας ωθήσει να αναλάβετε ρίσκα, σας συμβουλεύω να σκεφτείτε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, θετικά και αρνητικά. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα απελευθερώσει το πνεύμα και τη σκέψη σας, οι ιδέες σας θα είναι εμπνευσμένες και δημιουργικές. Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν τα σχέδιά σας, περάστε σε άμεσες πράξεις, οι προτάσεις σας θα γίνουν αποδεκτές. Η εμφάνιση του Ήλιου στους Διδύμους σάς φέρνει επικοινωνιακό άνοιγμα, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, ένα καινούργιο στάδιο ξεκινά για εσάς, από ερωτικής πλευράς νέο πρόσωπο θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο κάπως παθητική θα είναι η στάση σας, σε θέματα διαφωνιών ενδεχομένως να μην θελήσετε να πάρετε θέση, δε θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις. Αυτή τη φορά η επιλογή σας θα είναι να μείνετε πίσω από τα γεγονότα, στόχος σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία και η ισορροπημένη σας ψυχολογία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δια αρνητικούς θα σας κάνει σε θέματα δέσμευσης και οριστικοποίησης, θα καταφέρετε να ελιχτείτε, σε περίπτωση που προσπαθήσουν να σας πιέσουν. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας θα ανανεώσουν τη σκέψη σας, απελευθερωμένες θα είναι οι κινήσεις σας, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να προσεγγίσετε πρόσωπο, που ως τώρα δεν είχατε τη δύναμη να πλησιάσετε.

The post Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 15-21.5.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα