Nεσεσέρ παραλίας: Aυτά είναι τα necessities που θα χρειαστείς ενώ λιάζεσαι!

Επειδή το καλοκαίρι που απολαμβάνουμε τις διακοπές μας, οι άδειες έχουν ήδη ξεκινήσει, τις περισσότερες ώρες είμαστε στην παραλία, πρέπει να φτιάξουμε το νεσεσεράκι με τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που θα μας διευκολύνουν, θα μας αναζωογονήσουν και θα μας προστατεύσουν φυσικά.

Έχω συγκεντρώσει λοιπόν, όλα εκείνα που είναι απαραίτητα για τις ώρες που θα περάσετε στην παραλία.

Πραγματικά σας μιλάω εκ πείρας αυτά που θα σας προτείνω είναι πολύ χρήσιμα, δοκιμασμένα και αποτελεσματικά! Και δεν εννοώ

το αντηλιακό γιατί ξέρω πως το πάρεις μαζί σου…
Ένα προϊόν για τα μαλλιά για παράδειγμα που θα τα προστατέψει από την ηλιακή ακτινοβολία και θα στα μαλακώσει απίστευτα μετά το δροσερό ντους, είναι απολύτως απαιραίτητο.

Το θαλασσινό νερό σκληραίνει πολύ την τρίχα και επειδή έχω μακριά μαλλιά, όπως πολλά κορίτσια άλλωστε, δεν το διαπραγματεύομαι να μην έχω στην τσάντα παραλίας ένα πολυχρηστικό προϊόν για τα μαλλιά που θα τα ξεμπερδέψει και στο λεπτό!

Φτιάξτε το νεσεσέρ παραλίας σας λοιπόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας και φροντίστε να το γεμίσετε με τα όλα τα beach essentials!

#1.DUST+CREAM – LEAVE-IN CONDITIONER 150ML

Κρέμα μαλλιών σε μορφή σπρέι για εντατική περιποίηση με 9 ευεργετικές δράσεις. 1. Προστασία του χρώματος 2. Έλεγχος κατά του φριζαρίσματος 3. Προστασία από την θερμότητα 4. Ευκολία στο styling 5. Προστασία ενάντια στις σπασμένες άκρες 6. Απαλότητα και μεταξένια υφή 7. Αντηλιακή προστασία 8. Ξεμπερδεύει και διευκολύνει το χτένισμα 9. Mαλακτική δράση

#2.NIVEA Sun – UV Face Shine Control

H αντηλιακή κρέμα προσώπου Sun UV Face Cream Mat Look της Nivea παρέχει άμεση προστασία υψηλής αποτελεσματικότητας με φίλτρα UVA/UVB κατά της πρόωρης γήρανσης και των ηλιακών εγκαυμάτων.Η σύνθεσή της περιέχει αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης που υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Προσφέρει ενυδάτωση και άμεσο ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Απορροφά την περιττή λιπαρότητα της επιδερμίδας.

#3.KORRES – ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY ΣΩΜΑΤΟΣ SPF 30

Μη λιπαρό, αντηλιακό γαλάκτωμα για σώμα και πρόσωπο που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και μοναδική αίσθηση άνεσης. Ενισχυμένo με Γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

#4.FREZYDERM – CRILEN AFTER NIP Gel

Απαλό gel για την ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες και τσουκνίδες. Ανακουφίζει από τον πόνο, το οίδημα, τον κνησμό και δροσίζει το δέρμα.

#5.Sephora Collection – Moisturizing Lip Balms And Exfoliating Lip Scrubs

Τα lip balm και scrub της SEPHORA COLLECTION είναι vegan και παρασκευάζονται με τουλάχιστον 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Τα απίστευτα απαλά balm και ήπια απολεπιστικά scrub τυλίγουν τα χείλη σας σε ένα πέπλο ενυδάτωσης που διαρκεί 8 ώρες.

#6.INTERMED – LUXURIOUS Sun Care Hydrating Antioxidant Mist Face &Body

Face mist αναζωογόνησης με υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5, απόσταγμα σταφυλιού, εκχύλισμα αγγουριού, εκχύλισμα χαμομηλιού.

Κοίτα να απολαύσεις τη θάλασσα, τον ήλιο και την ξεγνοιασιά των διακοπών. Οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσεις, θα σε κρατήσουν ζωντανή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Ποδόλουτρα: Έχεις κουρασμένα πόδια; Έτσι θα τα ανακουφίσεις! 

Keywords
Τυχαία Θέματα