Άννα Φόνσου: Συγκινεί το «αντίο» στον Κώστα Πίτσιο -«Θυμάμαι σαν χθες που σε πάντρεψα»

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Κώστας Πίτσιος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε πριν από μερικές ώρες ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media.

Όσα έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τον θάνατο του Κώστα Πίτσιου

«Ένας ακόμα συνάδελφος μας έφυγε από κοντά μας στα 92 του χρόνια στις 28 Αυγούστου. Ο Κώστας Πίτσιος, αθόρυβος καλλιτέχνης, μαθητής του Κουν, που έπαιξε χαρακτηριστικούς ρόλους σε 15 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας

του 60, πρώτος σύζυγος της Μάρθας Βούρτση και μετά και ως τώρα της Εύας Φρυδάκη, αδελφικός φίλος και στενός συνεργάτης του σπουδαίου οπερατέρ Νίκου Καβουκίδη, μαζί ίδρυσαν εταιρεία παραγωγής με μεγάλη δράση. Εμφανίστηκε σε 2 σπουδαίες ταινίες προάγγελους του νέου ελληνικού κινηματογράφου την ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και ΚΙΕΡΙΟΝ. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη, στις 10 το πρωί από το κοιμητήριο της Σταμάτας. Καλό ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού ο ίδιος ήταν πολύ αγαπητός σε όλους. Ο Κώστας Πίτσιος υπήρξε μαθητής του Καρόλου Κουν, ενώ έπαιξε χαρακτηριστικούς ρόλους σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Άννα Φόνσου μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του συναδέλφου της και κουμπάρου της έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, αφού κανείς δεν περίμενε πως έφτανε το τέλος για εκείνον.

Η ηθοποιός έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον Κώστα Πίτσιο στο Facebook, δημοσιεύοντας αρχικά το βιογραφικό του και στη συνέχεια αποχαιρετώντας τον φανερά καταρρακωμένη.

Το αντίο της Άννας Φόνσου στον Κώστα Πίτσιο

«Βιογραφία: Ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών, ο Κώστας Πιτσιος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1957. Εγκατέλειψε τη σταδιοδρομία του και ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Εργάστηκε ως διευθυντής παραγωγής και το 1975 ίδρυσε με το διευθυντή φωτογραφίας Νίκο Καβουκίδη την εταιρεία Telefilm, επιχείρηση παραγωγής ντοκιμαντέρ και διαφημιστικών σποτ. Σύζυγος του μέχρι το τέλος η ηθοποιός Εύα», έγραψε αρχικά η Άννα Φόνσου στην ανάρτησή της.

Και πρόσθεσε: «Κώστα μου, θυμάμαι σαν χθες που σε πάντρεψα με την Εύα μας και αργότερα που βάφτισα την Χριστίνα. Πιο δεμένοι από ποτέ. Μια οικογένεια όλοι, δεμένοι με αγάπη και υπέροχες αναμνήσεις. Καλό σου ταξίδι στο φως αγαπημένε φίλε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Άννας Φόνσου: 

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Σοϊλέδης: Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές -Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνά κάτω από την ανακοίνωσή του

Πόπη Τσαπανίδου: Αγκαλιά με τον εγγονό της στις διακοπές τους

Νίκος Χατζηνικολάου: Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική γιορτή του γιου του -«Σε λατρεύω»

Keywords
Τυχαία Θέματα