Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη δήλωση μετά την ανάρτηση για το τέλος του γάμου της

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της, Γιάννη, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για τις σχέσεις των ζευγαριών και χωρίς να αναφέρει ότι χώρισε «φωτογράφισε» αυτή την αλλαγή που ήρθε στη ζωή της.

Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Γιάννης έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, η οποία γεννήθηκε το 2018 και έτσι σήμερα μετρά τέσσερα χρόνια ζωής. Πέρα από σύντροφοι, οι δυο τους είναι

και γονείς, συνεπώς επιθυμία της ραδιοφωνικής παραγωγού είναι να συνεχίσει να έχει μια καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό της παρά τα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή τους.

Η εκπομπή «Πρωινό μας» επικοινώνησε με την Αθηναΐς Νέγκα, καθώς η ανάρτηση σχετικά με τον γάμο της άφηνε αρκετά υπονοούμενα, προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση. Εκείνη απέφυγε να μπει σε αυτή τη διαδικασία και αρκέστηκε να αναφέρει στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Δεν έχω κάτι να πω. Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άνδρα μου και να μπορούσε να πάμε μαζί σινεμά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».

Διαβάστε ακόμα:

 Τάσος Χαλκιάς: Η οργισμένη αντίδρασή του έξω από τα δικαστήρια για τη δίκη Φιλιππίδη

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η νέα κοινή εμφάνιση που διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

 Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Τα παιδιά μου είναι 11 και 5 ετών» – Η αποκάλυψη για το σοβαρό ατύχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα