Γιώργος Λιάγκας: «Έχω υποστεί ένα ανελέητο bullying, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου»

Η τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας προ ημερών αναφορικά με την συμμετοχή του plus size model Κατερίνας Πεφτίτση στο GNTM προκάλεσε αντιδράσεις. Ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στην σημερινή εκπομπή του αναφέροντας πως έχει υποστεί πολύ bullying τις τελευταίες ημέρες.

«Έχω υποστεί ένα ανελέητο bullying τις τελευταίες 3-4 μέρες, ανελέητο, δηλαδή δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Έρχονται και μου λένε, σε μένα

τώρα που είμαι χοντρός, να τους δώσω άδεια να πάνε στην παραλία. Είναι λίγο ντροπή όλο αυτό που έχει γίνει κι έχω στεναχωρηθεί κιόλας γιατί υπήρξαν και διάφορα site που έγραψαν ότι είμαι φασίστας, ρατσιστής κλπ. Είχα πολλά μηνύματα, «πώς μεγαλώνεις παιδιά εσύ;» και τέτοια.

Πήγα να κάνω και αγωγή, το συζήτησα με τους δικηγόρους μου, την ετοίμαζα την αγωγή και θα την κέρδιζα κιόλας, αλλά μετά λέω «δεν είμαι ίδιος με αυτούς και δεν το κάνω». Ανέβασα τα κείμενά μου και είπα δείτε τι είχα πει και χθες έλαβα μηνύματα «συγγνώμη κύριε Λιάγκα, δεν είχαμε καταλάβει».

Είπα ότι μια κοπέλα που έχει πολλά παραπάνω κιλά και καλά κάνει και τα έχει η κοπέλα, θεωρητικά δεν μπορεί να γίνει Ζιζέλ, σύμφωνα με τη δικιά μου λογική κι αισθητική. Αυτό είπα», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Απαθανάτισαν την πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους!

Νεσχάν Μουλαζίμ – Στέλιος Πολογεώργης: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος τους!

Δημήτρης Παπανώτας: «Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς με την αποκάλυψη που έκανε στον αέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα