Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει έξω από το σπίτι της στα Μελίσσια! (φωτό)

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τη σημερινή ημέρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη γειτονιά της στα Μελίσσια. Η παρουσιάστρια πόζαρε έξω από το σπίτι της σε καλοκαιρινή διάθεση φορώντας t-shirt και τζιν παντελόνι.

Η ίδια πόσαρε τη φωτογραφία της στο instagram

και τη σχολίασε βάζοντας απλά ένα emoticon με έναν ήλιο. Έτσι μας έδειξε πόσο πολύ της αρέσει η σημερινή ημέρα και πόσο πολύ την απολαμβάνει μαζί με τα παιδάκια της.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας Τάσος Τεργιάκης μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια και είπε: «Με συναντά ο κόσμος και με ρωτά αν η Ελένη είναι όμορφη και πώς είναι στη συνεργασία της» ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»!

«Η Ελένη έχει έναν επαγγελματισμό και αυτό αποζητά και από τους συνεργάτες της. Στον αέρα της εκπομπής τα όρια έχουν μπει και κυρίως από την Ελένη, δε θα με δεις να σηκωθώ και να χορέψω ή να τραγουδάω ή να με δεις στην στήλη της μαγειρικής… Η κόκκινη γραμμή μπαίνει από αυτόν που έχεις απέναντί σου. Η Ελένη δε θα ήθελε να με δει να χορεύω τσιφτετέλι στην εκπομπή. Δεν είναι όλοι για όλα…»!

Διαβάστε ακόμα:Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας του Θοδωρή Μαραντίνη

Keywords
Τυχαία Θέματα