Η Φαίη για τον τελικό του GNTM 2: “Έχω πάθει σοκ! Δεν το περίμενα. Θεωρώ ότι…”

Απόσπασμα από τον χθεσινοβραδινό τελικό του Greece’s Next Top Model 2 προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/12) στο “Πρω1νό”. 

Η Φαίη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι, αλλά και στο πρόβλημα που ύπηρξε με το σύστημα ψηφοφορίας και τη μεγάλη ανατροπή στο αποτέλεσμα.

Η Φαίη δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τον τρόπο που το χειρίστηκαν, καθώς όπως είπε, άφησαν απροστάτευτη τη Βίκυ Καγιά και δεν έδωσαν στον κόσμο τη δυνατότητα να αναδείξει τη νικήτρια

όπως υποσχέθηκαν.

“Έχω πάθει σοκ! Δεν το περίμενα. (…) Θεωρώ ότι άφησαν την Βίκυ Καγιά απροστάτευτη, εκτεθειμένη γιατί όσο και καλά να μπορείς να χειρίζεσαι ένα live δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη συμβολαίων, την ευθύνη μιας ολόκληρης εκπομπής. Δεν εξαρτάται μόνο από εσένα, εξαρτάται από την παραγωγή. (…) Μου κάνει εντύπωση. Για τη συγκεκριμένη παραγωγή τα βιντεοσκοπημένα τους είναι εξαιρετικά το τηλεοπτικό όμως είναι ανεπίτρεπτο. Όταν σου έχει συμβεί την προηγούμενη χρονιά και δεν προετοιμάζεσαι να έχεις το σενάριο Β, μπορεί το σύστημα να πέσει ξανά. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νόμιζε ότι δεν ήταν on air-Η ατάκα για τον σύντροφο της Άννας-Μαρίας! 

Σταματούν προσωρινά οι “Άγριες Μέλισσες”-Πότε επιστρέφουν; 

Είναι επίσημο! Έρχεται το Greece’s Next Top Model

Keywords
Τυχαία Θέματα