Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη»

Στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/10) η κάμερα του «Happy Day».

O CEO της Panik Records μίλησε στην εκπομπή του Alpha και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε τι συμβαίνει με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία τους τελευταίους μήνες φημολογείται ότι είναι έγκυος, ενώ απάντησε και για το περιστατικό στα βραβεία MAD, όταν ο ίδιος και η Josephine καταγράφηκαν από κάμερες να σπρώχνουν έναν νεαρό που κουβαλούσε μια

σακούλα με νερά.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασαν σήμερα (21/10) τα όσα είπε ο Γιώργος Αρσενάκος, με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει τη δική της άποψη, λέγοντας πως αν ισχύει ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και έχει καταφέρει να το κρύψει, τότε της αξίζουν συγχαρητήρια.

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της.

Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Harry: H πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ -«Μου άνοιξαν τα μάτια»

Σοκάρει ο Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής που είχε έρθει για δουλειά στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά -Τον κατήγγειλα»

Σοκάρει ο Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής που είχε έρθει για δουλειά στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά -Τον κατήγγειλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα