Κατερίνα Ζαρίφη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα»

Μια κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο πρώτος στο «Πρωινό Σουσού» για τη λήξη της συνεργασίας τους στο Mega.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στην καινούργια εκπομπή που θα παρουσιάσει η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open, ωστόσο, μετά τα όσα συνέβησαν με τη Σίσσυ Χρηστίδου,

είχε ακουστεί ότι μπορεί και να μην τον δούμε τελικά στο πλευρό της.

Η απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Κατερίνα Ζαρίφη σε χθεσινοβραδινή της έξοδο και η ίδια απάντησε πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και τις φήμες να μην βρίσκεται τελικά στην εκπομπή της.

«Ήμουν προβληματισμένη περισσότερο με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τον Δημήτρη, δεν είχα κάποια ενημέρωση ότι δεν θα είναι στην εκπομπή. Είχα επικοινωνήσει μαζί του και ήμουν πάντα κοινωνός της άποψης ότι σε οποιαδήποτε εκπομπή να θέλεις να είσαι σε αυτή. Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα λίγο γιατί έβλεπα τις ημερομηνίες και κάποιες εκπομπές έλεγαν πότε θα βγούμε και έτρεχα λέω μήπως βγούμε αύριο ρε παιδιά. Μόνο για αυτό. Είχα τη γνώση ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι κανονικά στην εκπομπή», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε επίσης:

Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του, Αργυρώ, απαντά για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις – «Ξέρω ποιος είναι»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήταν ψυχωσωματικό, από το άγχος, το στρες, την πίεση»

Γενέθλια για την Κλέλια Ανδριολάτου! Η φωτογραφία και η ιδιαίτερη ευχή

Keywords
Τυχαία Θέματα