Κλειστό λόγω πένθους το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Θλίψη στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και των καλλιτεχνών προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Γιώργου Ποζίδη. Ο πρώην Ολυμπιονίκης και γνωστός επιχειρηματίας στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Πολλοί τραγουδιστές αποχαιρετούν με θλίψη τον Γιώργο Ποζίδη με συγκινητικά μηνύματα μέσω των social media, ενώ

το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παραμείνει κλειστό λόγω του πένθους.

«Ειναι μια δύσκολη μέρα , μια μέρα που μας πονάει . Η επιχειρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρος , οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζιδη.
Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευη 2/8 το Φαντασια δε θα λειτουργήσει .. Το Σάββατο 3/8 ολοκληρώνεται αυτός ο προγραμματισμένος κύκλος εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού. Θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά για εμάς . Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Ποζίδη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του μαγαζιού.

View this post on Instagram

Ειναι μια δύσκολη μέρα , μια μέρα που μας πονάει . Η επιχειρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρος , οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζιδη. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευη 2/8 το Φαντασια δε θα λειτουργήσει .. Το Σάββατο 3/8 ολοκληρώνεται αυτός ο προγραμματισμένος κύκλος εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού. Θα ειναι μια ιδιαίτερη βραδιά για εμάς . Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Ποζίδη.

A post shared by Fantasia Live (@fantasia.live.official) on Aug 1, 2019 at 11:06pm PDT

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση του με τη Λένα Δροσάκη και τη μεγάλη αλλαγή του εαυτού του

Κατερίνα Καινούργιου: Πρώτη φορά χωρίς make up και φίλτρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα