«Με τη Δήμητρα Βαμβακούση ήμασταν κολλητές, όμως δεν με κάλεσε στον γάμο της»

Το απόγευμα της Κυριακής (24/9), ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι δυο πρώην παίκτες του «Survivor» καλέσαν στον γάμο τους περισσότερα από 500 άτομα, όμως ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η γνωστή αθλήτρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου»  και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα και-μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη φιλία που ανέπτυξε στο «Survivor» με την Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά και στο γεγονός ότι η ίδια δεν την κάλεσε στον γάμο της.

Όσα δήλωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα
στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ

«Δεν με έχει καλέσει στον γάμο της. Στο “Survivor” ήμασταν κολλητές, είχαμε πολύ καλές σχέσεις και ξέρω και το παρελθόν της. Σαν αθλήτρια και εκείνη με γνώριζε οπότε γνωριζόμασταν από πιο παλιά. Ο καθένας μπορεί να θέλει να ζήσει κάποιες στιγμές όπως τις αισθάνεται ο ίδιος. Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό», είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε: «Σαν άνθρωπος εγώ δεν είμαι έτσι. Θέλω να έχω ανθρώπους που αγαπάω και γνωρίζω δίπλα μου. Με τον Σπύρο Γουρδούπη (σ.σ. από το Survivor) έχουμε μιλήσει πολύ πριν βγάλει το τραγούδι του, γνώριζα την σχέση τους με την Δήμητρα από πριν. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα θέση και ούτε πρόκειται να πάρω θέση τώρα για το συγκεκριμένο κομμάτι και είναι ένα από τα γεγονότα τα οποία μου χρέωσε εμένα η Δήμητρα, ότι δηλαδή δεν πήρα θέση».

Κλείνοντας, η Αφροδίτη Σκαφίδα πρόσθεσε: «Όταν έχεις όμως δύο φίλους, δεν μπορείς να είσαι μόνο στη μία πλευρά. Θα πρέπει να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση και αυτό κράτησα. Η Δήμητρα θεώρησε ότι έπρεπε να πάρω θέση όσον αφορά το τραγούδι που έχει βγει, εγώ δεν ήθελα να πάρω και δεν πήρα. Θεωρώ πως είναι και οι δυο φίλοι μου και δεν θα το έκανα ποτέ ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον».

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» ο Χάρης Χριστόπουλος: «Δεν είναι σπουδαίο αυτό; Δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Γιώργος Αγγελόπουλος -Δήμητρα Βαμβακούση: Παντρεύτηκαν! Δείτε βίντεο από το μυστήριο

Εβελίνα Νικόλιζα για Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ να το ακούω αυτό, το 2023 -Μου φαίνεται ακραίο»

Keywords
Τυχαία Θέματα