Πεπτίδια: 4+1 οροί προσώπου με το πανίσχυρο συστατικό αντιγήρανσης

Τελευταία που οι περισσότερες ασχολούμαστε περισσότερο με το skincare παρά με το μακιγιάζ, ακούμε συχνά νέους όρους όπως νιασιναμίδη, AHAs, ρετινόλη, βιταμίνη C κτλ.

Η τελευταία τάση στην ομορφιά και το νέο αντιγηραντικό συστατικό που πρέπει να αναζητάτε είναι τα πεπτίδια που κάνουν σπουδαία δουλειά στην επιδερμίδα!

Όταν μιλάμε για πεπτίδια εννοούμε μικρές αλυσίδες αμινοξέων, κάποιες εκ των οποίων πυροδοτούν την παραγωγή κολλαγόνου επιβραδύνοντας έτσι τη διαδικασία της γήρανσης. Με την πάροδο του χρόνου, όπως συμβαίνει σε όλο μας το σώμα, ο μεταβολισμός

των κυττάρων του δέρματος ξέρετε πως επιβραδύνεται.

Έτσι, υποβαθμίζεται η ικανότητα του να ανανεώνεται και να παράγει κολλαγόνο με αποτέλεσμα την απώλεια της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας. Και εδώ έρχονται τα πεπτίδια που βοηθούν το δέρμα καθώς μεγαλώνουμε, κυκλοφορούμε σε επιθετικό περιβάλλον με ρύπους, έχουμε στρες και κακή διατροφή συνήθως, να δώσουν την κατάλληλη ενίσχυση ώστε να μπορέσει να ανανεωθεί.

Τα πανίσχυρα πεπτίδια διεγείρουν τα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο. Μεταξύ των πλέον αποτελεσματικών πεπτιδίων, που επιλέγονται στα προϊόντα περιποίησης, συγκαταλέγονται τα πεπτίδια του μπιζελιού, τα τριπεπτίδια και το πενταπεπτίδιο Palmitoyl-4.

Είναι το συστατικό αντιγήρανσης λοιπόν που πρέπει να εντάξετε στην skincare routine σας και όχι μόνο για την παραγωγή κολλαγόνου. Τα πεπτίδια παρέχουν ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και σίγουρα λάμψη! Υπάρχουν ως συστατικό σε κρέμες και serums.

Οι 5 οροί με πεπτίδια που πρέπει να δοκιμάσεις:

#1.MARIO BADESCU – Super Peptide Serum

Μειώστε και αντιμετωπίστε τα ορατά σημάδια γήρανσης με αυτό το αναζωογονητικό προϊόν ομορφιάς.
Δύο τύποι πεπτιδίων και ένα σύμπλεγμα υαλουρονικού νατρίου συνδυάζονται για να προωθήσουν μια ομαλότερη, πιο νεανική εμφάνιση.

#2.The Ordinary – Multi-Peptide + Copper Peptides 1%

Ο αντιρυτιδικός ορός λάμψης The Ordinary Multi-Peptide + Copper Peptides 1% βοηθά στην καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας που προκαλούνται από την ηλικία. Η σύνθεσή του με πεπτίδια, αμινοξέα και υαλουρονικά οξέα στοχεύει σε μια σειρά από σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας, όπως τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το χαλαρό περίγραμμα του προσώπου. Η επιδερμίδα σας θα είναι πιο ελαστική, πιο λεία και πιο σφριγηλή, και χάρη στα πεπτίδια χαλκού, πιο λαμπερή.

#3.Frezyderm Peptides & Stems Velvet Concentrate Cream Booster

Εμπλουτίζει με πεπτίδια νεότητας και φυσικά βλαστοκύτταρα τη καθημερινή κρέμα και ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος.

#4.Medi-peel – BOR-TOX Peptide ampoule

Αντιρυτιδικός ορός που περιέχει ένα συνδυασμό αντιγηραντικών συστατικών όπως σύμπλεγμα πεπτιδίων, κολλαγόνο και volufiline, όλα όσα χρειάζεται το δέρμα για δείχνει πιο νεανικό.

#5.SO STAR – Peptide & Collagen booster

Ένα μοναδικό booster με πεπτίδια που επαναφέρει άμεσα το περίγραμμα του προσώπου και δημιουργεί ορατή σύσφιξη με μία κίνηση.

Για τις λάτρεις των επεμβατικών μεθόδων ομορφιάς να πούμε πως τα πεπτίδια όπως το ακετυλο εξαπεπτίδιο-8 (κοινώς γνωστό ως “Botox in a jar”) μπορούν να μειώσουν προσωρινά την εμφάνιση των ρυτίδων αναστέλλοντας τις συσπάσεις των μυών.

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Grunge glam: Πως θα μεταμορφωθείς σε rock star με το κατάλληλο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα